x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - "Ne luptam pentru titlu, iar Brasovul va scapa"

RAPID - "Ne luptam pentru titlu, iar Brasovul va scapa"

05 Mai 2005   •   00:00

Miercuri seara, Mugurel Buga a inscris al doilea sau gol pentru Rapid, dupa ce asta-iarna a plecat de la Brasov. Forma aratata de colegii lui il indreptateste sa se gandeasca la titlul de campion.

ESEC. "De cand am venit la Rapid, regret doar ca nu am inscris in meciul cu Steaua", a spus Buga
Jurnalul National: Sunt reusitele de acum mai importante decat cele din tricoul Brasovului?
Mugurel Buga: Omul traieste din prezent. Cel care traieste din amintiri nu face bine, inseamna ca nu e realist. Si golurile de la Brasov sunt importante, pentru ca altfel nu mai ajungeam sa joc in Giulesti. In tur am dat 4 goluri la Brasov, iar in campionatul trecut 12. Nu pot sa le uit, dar sunt constient ca acum trebuie sa trag tare sa marchez si la Rapid daca vreau sa ma fac iubit si in Giulesti.

Dupa etapa de miercuri v-ati apropiat la 4 puncte de Steaua. Are Rapid puterea sa castige campionatul?
Atat timp cat avem sanse matematice, trebuie sa luptam. Sunt 4 puncte intre noi si Steaua, iar ei mai au meciuri foarte grele la Galati si la Brasov.

Apropo de Brasov, crezi ca mai au sanse sa evite retrogradarea?
Dupa ce au batut la Craiova, eu cred ca se vor salva. M-am bucurat foarte mult si as vrea sa joace si la anul in Divizia A. Daca vor castiga toate meciurile de acasa si vor aduce puncte de afara, din deplasarile de la Iasi si Cluj, vor scapa.

Ai inceput sa faci calcule. Daca Rapidul castiga meciurile cu National si Timisoara era acum pe primul loc.
Nu trebuie sa gandim asa. Daca bateam pe Poli Timisoara, poate nu mai castigam la Bistrita. Noi acum trebuie sa tragem tare ca sa-i ajungem pe cei de la Steaua.

×
Subiecte în articol: sport