x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid / Nu se tem de Hertha

Rapid / Nu se tem de Hertha

de Vicentiu Neagoe    |    09 Feb 2006   •   00:00
Rapid / Nu se tem de Hertha

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, s-a aflat marti seara printre cei 73.000 de spectatori de pe "Olympiastadion" din Berlin, pentru a urmari meciul adversarei din "16-imile" Cupei UEFA, Hertha, care a intalnit campioana en-titre a Germaniei, Bayern München.

ANALIZA. Partida s-a incheiat la egalitate, 0-0, iar antrenorul Herthei, Falko Gotz, a folosit urmatoarea formula de echipa: Tremmel - Friedrich, Van Burik, Fathi - Chahed, N. Kovac - Cairo (’73 Marx), Basturk, Boateng - Marcelinho - Sverkos (’67 Pantelic). Partida a fost foarte echilibrata, cu putine ocazii de gol, si, in ciuda rezultatului onorabil, jocul berlinezilor nu l-a impresionat prea mult pe Razvan Lucescu. "Este o echipa solida, cu compartimente bine puse la punct, dar ii putem anihila. Avem acum toate informatiile, mai ales ca si Mihai Stoica i-a urmarit la meciul precedent. Cairo, Marcelinho, dar si cehul Sverkos, recent transferat, sunt jucatori periculosi, care pot crea multe probleme", a declarat Razvan Lucescu.

VICTORIE. Ieri dupa-amiaza, in cel de-al doilea meci al stagiului din Elvetia, Rapid a invins cu 3-1 pe FC Yverdon, prin golurile marcate de D. Niculae (’51), V. Negru (’73) si Vasilache (’79), respectiv Malacarne (’16). Giulestenii au inceput cu Minca - M. Constantin, Maftei, Rada - Badoi, R. Stancu, E. Dica, Karamian - Buga, Burdujan - D. Niculae. In partea a doua au mai jucat Nicolae Constantin si Nicolae Grigore. Lucescu nu l-a putut folosi pe Coman, care s-a accidentat la incalzire.

×
Subiecte în articol: sport