x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - "Vama" si Lucescu Jr demisioneaza

Rapid - "Vama" si Lucescu Jr demisioneaza

de Sorin Anghel    |    28 Sep 2005   •   00:00
Rapid  -  "Vama" si Lucescu Jr demisioneaza

Meciul cu Feyenoord va fi ultimul in Giulesti pentru presedintele Dinu Gheorghe si antrenorul Razvan Lucescu.

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, si antrenorul Razvan Lucescu intentioneaza sa paraseasca clubul, indiferent daca echipa se va califica sau nu in grupele Cupei UEFA.

Satui sa tot fie criticati de patronul George Copos, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, si antrenorul Razvan Lucescu vor parasi clubul dupa meciul de maine cu Feyenoord.

EXPLICATII. "Nu este momentul sa dau satisfactie altora. Nu imi dau demisia astazi", a spus ieri "Vama", care s-a lansat intr-un atac la adresa vicepremierului Copos. "La Rapid nu curge miere si lapte. Avem un buget de 3,5 milioane de euro, din care ni se retin impozite. Din suma care ne ramane, noi trebuie sa acoperim toate cheltuielile, inclusiv cele de intretinere ale infrastructurii pe care o avem", a explicat presedintele rapidist. Dinu Gheorghe l-a ironizat pe Copos, care a anuntat ca la finalul turului va trage linie. "Eu sunt invatat cu liniile apasate sau intrerupte si de obicei nu depasesc pe linia continua."

INDIFERENTI. Referitor la partida de maine seara, cu Feyenoord, in urma careia giulestenii ar putea ajunge in grupele Cupei UEFA, "Vama" a anuntat ca rezultatul nu va influenta in nici un caz decizia pe care el si antrenorul Razvan Lucescu au luat-o deja. "Imi doresc ca Rapidul sa se califice pentru satisfactia jucatorilor. Pentru noi nu mai conteaza", a punctat oficialul, afirmatia sa fiind sustinuta si de Lucescu Jr. "Va trebui sa plece cineva pentru ca lucrurile sa se indrepte. Poate si jucatorilor le va face bine o schimbare", a spus tehnicianul, lasand de inteles ca nici atmosfera din sanul lotului nu este tocmai buna. In locul lui Dinu Gheorghe, patronul George Copos il va numi in fruntea clubului pe actualul presedinte al lui FC National, Gino Iorgulescu.

ATACA ARBITRAJELE
Oficialii Rapidului considera ca rezultatele slabe din ultima perioada sunt cauzate si de arbitrajele partinitoare. "Cand nu comentezi arbitrajele esti luat drept prost. Anul trecut am pierdut 10 puncte cu care puteam fi campioni. Nu este altceva decat rautate impotriva unui grup de oameni. Nu am atacat arbitrajele pana acum pentru ca am crezut ca exista dreptate in Romania, dar m-am inselat", a spus antrenorul Razvan Lucescu. Tehnicianul a acuzat si Comisia de Disciplina ca nu a judecat cu aceeasi asprime cazuri similare precum cel in urma caruia giulestenii au jucat cu portile inchise partida de pe teren propriu cu Poli Timisoara, din returul campionatului trecut, castigata de oaspeti cu 3-0.
×
Subiecte în articol: sport lucescu