x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Cociş pleacă la Portsmouth

Răzvan Cociş pleacă la Portsmouth

de Ovidiu Ciutescu    |    15 Ian 2010   •   00:00
Răzvan Cociş pleacă la Portsmouth
Sursa foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP

Jucător liber de contract, după ce i-a expirat înţelegerea cu Lokomotiv Moskova, mijlocaşul Răzvan Cociş va semna un contract cu Portsmouth. Tiberiu Petriş, impresarul românului, afirmă că gruparea englezeă şi internaţionalul român s-au înţeles contractual, Cociş trebuind să se prezinte pentru efectuarea testelor medicale.



"S-ar putea să semneze azi. În linii mari el a ajuns la o înţelegere asupra unui contract cu Portsmouth, mai trebuie să treacă şi testele medicale. El a avut mână în ghips, a avut nişte probleme. Mai pe seară vom afla sigur", a spus Tiberiu Petriş despre viitorul jucătorului care va intra pe mâna lui Avram Grant. Portsmouth ocupă ultimul loc în campionatul Angliei, cu 14 puncte acumulate după 20 de meciuri disputate.

Cociş ar urma să evolueze la gruparea din Albion trei sezoane, urmând să încaseze 700 de mii de euro stagional. În cazul în care echipa lui Grant va retrograda, Cociş are posibilitatea de a se transfera la orice altă grupare fără pretenţii financiare de la Portsmouth.

Ajuns la vârsta de 26 de ani,  Cociş a evoluat de-a lungul carierei la Universitatea Cluj (2001-2003), Şerif Tiraspol (2004-2007) şi Lokomotiv Moscova (2007-2009). Mijlocaşul a adunat şi  32 de prezenţe sub tricoul tricolor, înscriind şi două goluri.

×
Subiecte în articol: sport