x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Razvan Lucescu este nemultumit

Razvan Lucescu este nemultumit

23 Iun 2005   •   00:00
Razvan Lucescu este nemultumit

Dupa ce marti eu efectuat vizita medicala, rapidistii au plecat ieri intr-un turneu de pregatire in Elvetia. Giulestenii au zburat spre Lyon, apoi au continuat drumul spre Anzere, unde s-au cazat la Hotel Eden.

REVOLTAT. La plecarea de pe Aeroportul "Henri Coanda", antrenorul Razvan Lucescu (foto) a criticat atitudinea pasiva a presedintelui Dinu Gheorghe si a patronului George Copos in ceea ce priveste politica de transferuri. "In vreme ce Dinamo transfera jucatori la pachet, noi batem pasul pe loc. Deocamdata nu ma panichez, pentru ca am primit promisiuni ca in cateva zile se vor rezolva si aceste probleme. Oricum, si lotul pe care il am acum la dispozitie este unul destul de valoros", a declarat Lucescu jr.

ECHIPA. Lotul care a facut deplasarea in Elvetia este urmatorul: Dolha, Curca, Minca (portari) - Stancu, M. Constantin, Rusu, Maftei, Fl. Moldovan, I. Rada, Perja (fundasi) - Badoi, Postolache, Ilyes, Grigore, Negru, Vasilache, M. Dumitru, G. Ene (mijlocasi) - D. Niculae, Buga, Burdujan (atacanti). Din lotul care a incheiat campionatul lipsesc Maldarasanu, Coman, Artiom Karamyan, Nicolae Constantin, Cristian Ionescu, Viorel Dinu si Petrea.

×
Subiecte în articol: sport