x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid - Di Stefano a facut infarct

Real Madrid - Di Stefano a facut infarct

27 Dec 2005   •   00:00

Craciunul nu a adus bucurie in casa Realului. Presedintele de onoare al gruparii madrilene, Alfredo Di Stefano, se zbate intre viata si moarte. Fostul mare fotbalist a suferit un infarct in noaptea de vineri spre sambata si urmeaza sa fie supus unei operatii de by-pass coronarian.

GRAV. In prezent, argentinianul se afla internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului universitar La Fe din Valencia. In urma analizelor, s-a stabilit ca Di Stefano (79 de ani) a suferit leziuni coronariene si trebuie sa fie operat. Interventia chirurgicala, programata initial pentru ieri-dimineata, a fost amanata pana in momentul in care starea pacientului se va imbunatati. Fostul fotbalist a fost vizitat la spital de presedintele Florentino Perez, insotit de alti doi oficiali madrileni, Emilio Butragueno si Benito Floro.

FENOMEN. Di Stefano a fost unul dintre cei mai mari jucatori ai anilor ’50-’60. A cucerit Balonul de Aur in doua randuri, in 1957 si 1959, si a castigat cu Real Madrid Cupa Campionilor Europeni de cinci ori! Desi a fost un fotbalist fenomenal si a jucat pentru trei echipe nationale, Argentina, Columbia si Spania, Di Stefano n-a evoluat la nici un turneu final mondial.

×
Subiecte în articol: sport