x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid - Eroul Van Nistelrooy

Real Madrid - Eroul Van Nistelrooy

14 Noi 2006   •   00:00
Real Madrid - Eroul Van Nistelrooy

Real Madrid a demonstrat din nou ca ii prieste sa joace departe de "Santiago Bernabeu". Madrilenii au spulberat cu 4-1 pe Osasuna duminica, in deplasare, in etapa a 10-a din Primera Division. Toate cele patru goluri ale echipei pregatite de Fabio Capello au fost inscrise de Nistelrooy (’12, ’27, ’45 si ’84), in timp ce pentru Osasuna a marcat Valdo (’64).

EFICIENTA. "Am mai inscris de patru ori acum doi ani intr-un meci de Liga Campionilor cu Sparta Praga. Dar de data asta a fost o partida unica", a spus olandezul. Nistelrooy a comparat intalnirea cu Osasuna cu un meci din campionatul Angliei, tinand cont de intensitatea si de ritmul jocului. Duminica, antrenorul Capello a trimis pe teren urmatorii jucatori: Casillas - Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos - Emerson, Diarra - Raul, Guti (’83 Beckham), Robinho (’64 Reyes) - Van Nistelrooy.

PLANURI. Indisponibil din cauza unei noi accidentari, Ronaldo a gasit deja cu ce sa-si umple timpul. Presa braziliana sustine ca atacantul Realului planuieste sa se casatoreasca la Rio de Janeiro in noaptea de Craciun cu prietena lui, modelul Raica Oliveira. Ronaldo a mai fost insurat cu Milene Domingues, cu care are un baiat, Ronald, in varsta de 6 ani.

×
Subiecte în articol: sport