x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Regretele lui Stelian Gherman

Regretele lui Stelian Gherman

22 Sep 2004   •   00:00

Stelian Gherman, antrenorul lui Apulum Alba- Iulia, spune ca a gresit pentru ca nu a fost mai exigent cu unii dintre jucatorii sai.

SCUZE. "In momentul in care o formatie nu are rezultate, principalul vinovat este antrenorul. Dar oare chiar nimeni nu vrea sa inteleaga ca o perioada mai putin fasta se poate datora si lipsurilor de ordin organizatoric sau formei mai slabe in care se afla unii dintre jucatori? Eu personal cred ca am gresit in momentul in care am incercat sa ma apropii mai mult de fotbalisti sau atunci cand trebuia sa tai in carne vie si nu am facut-o", a spus tehnicianul.

SCHIMBARE. Gherman a precizat ca a propus conducerii clubului sa devina director tehnic, deoarece la echipa este nevoie de o schimbare. "Eu nu doresc sa plec de aici, de la inceput am fost constient de dificultatile pe care le voi intampina", a spus Gherman, care a adaugat ca deocamdata situatia echipei nu este alarmanta. "Avem nevoie de un succes cu Poli AEK. Eu imi doresc cel mai mult sa batem nu pentru a ma razbuna pe cei de acolo, ci pentru faptul ca Alba-Iulia are nevoie de victorie", a precizat Gherman.

PAGUBE

Jucatorii lui Apulum au fost pagubiti cu aproximativ 100 de milioane de lei dupa ce hotii au spart vestiarul echipei in timpul meciului din deplasare cu FC Brasov. Cel mai pagubit a fost Codrut Ciobanu, caruia i-au fost furati 550 de euro si telefonul mobil. "Eu am discutat cu jandarmii care au fost la stadion si acestia m-au trimis la Politie. De acolo mi s-a spus sa revin la stadion, ca nu ei trebuie sa investigheze cazul pentru ca nu este de competenta lor", a afirmat Ciobanu.

×
Subiecte în articol: sport