x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andy Murray lasă să se înțeleagă că ar putea să se retragă din tenis după acest sezon

Andy Murray lasă să se înțeleagă că ar putea să se retragă din tenis după acest sezon

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   22:02
Andy Murray lasă să se înțeleagă că ar putea să se retragă din tenis după acest sezon
Sursa foto: Hepta

Tenismenul Andy Murray a lăsat să se înțeleagă că acesta ar putea fi ultimul său sezon, după ce a înregistrat a 500-a sa victorie pe suprafață hard, cu 4-6, 7-6 (5), 6-3 în fața canadianului Denis Shapovalov, luni, în primul tur al turneului de tenis de la Dubai, notează Reuters.

Murray s-a alăturat lui Roger Federer, Novak Djokovic, Andre Agassi și Rafa Nadal, singurii tenismeni care au atins pragul de 500 de victorii la nivel de circuit pe această suprafață.

"Evident, hardcourt-ul a fost o suprafață grozavă pentru mine de-a lungul anilor, iar 500 înseamnă o mulțime de meciuri, așa că sunt foarte mândru de acest lucru", a declarat Murray. "Nu sunt mulți jucători care au făcut asta, așa că e grozav să ajung la 500 înainte de a termina."

A fost doar a doua victorie din acest an pentru jucătorul de 36 de ani. Murray, fost număr unu mondial și câștigător a trei titluri de Grand Slam, a pierdut meciul din turul doi în Qatar săptămâna trecută în fața lui Jakub Mensik, în vârstă de 18 ani, iar în timpul înfrângerii a părut să strige "acest joc nu mai este pentru mine".

El a recunoscut întrucâtva că sfârșitul carierei sale ar putea fi aproape: "Încă îmi place să concurez, încă îmi place jocul. Devine din ce în ce mai greu cu cât îmbătrânești să concurezi cu băieții tineri. Nu este ușor, probabil că nu mai am prea mult timp la dispoziție, dar voi face tot ce pot în aceste ultimele câteva luni", a spus Murray.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: retragere murray record