x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revenire - Mara, spre Rapid

Revenire - Mara, spre Rapid

03 Iul 2004   •   00:00

In urma cu cativa ani, Bogdan Mara se anunta o mare speranta a fotbalului romanesc. Plecat in Spania, la Alaves, el nu a confirmat, alegand drumul Chinei, unde a jucat la Tianjin Kangshifu.

OFERTE. Mara a sosit ieri la pranz in Romania, urmand sa se intalneasca cu reprezentantii Rapidului pentru a discuta pe marginea ofertei din Giulesti. Atacantul nu este inca decis daca sa dea curs propunerii facute de gruparea alb-visinie, pe adresa lui existand si o alta oferta din Romania, de la fosta sa echipa, Dinamo. "Am o relatie foarte buna cu domnul Mircea Lucescu, iar cu Razvan sunt bun prieten. Am vorbit la telefon si sunt sanse sa joc la Rapid", a spus Mara.

NATIONALA. Jucatorul nu a ascuns faptul ca a plecat din China cu gandul la echipa nationala. "Mai am doi ani de contract cu Tianjin, dar am primit acceptul presedintelui de a reveni in Europa. Pe langa ofertele de la Dinamo si de la Rapid, exista posibilitatea de a reveni in Spania, acolo unde Alaves si Poli Ejido, ambele din Segunda Division s-au aratat interesate de mine. Ma intereseaza un singur lucru: vreau sa revin la echipa nationala si cred ca, la 27 de ani, acest capitol nu este inchis pentru mine". (Paul Andone)

×
Subiecte în articol: sport