x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Roberto Landi : "Nu-l cunosc pe Gigi Becali"

Roberto Landi : "Nu-l cunosc pe Gigi Becali"

13 Mai 2005   •   00:00

Antrenorul echipei FC National, Roberto Landi, neaga faptul ca ar fi spus, chiar si in gluma, intr-un cerc de prieteni, ca va ceda miercuri meciul Stelei pentru a se razbuna pe Dinamo, dupa eliminarea din semifinalele Cupei.

JIGNIT. Declaratiile dinspre Steaua l-au deranjat pe Landi
DOAR PRIETENIE. Totul a plecat de la o afirmatie a patronului Stelei, Gigi Becali, care a spus ca Landi i-ar fi promis tehnicianului stelist, Walter Zenga, ca-i va ceda meciul direct din etapa a 27-a. "Nu ne sta in caracter nici mie, nici echipei mele sa vindem meciuri. Noi mai avem sanse la un loc pe podium, asa ca nu inteleg aceste speculatii. Sunt prieten cu Zenga, dar va castiga cel mai bun. Noi am jucat cinstit si cu Rapid, cand am revenit de la 0-3, si cu Dinamo, pe care am invins-o cu 5-1", a declarat antrenorul italian al gruparii din Cotroceni.

AMBITIE. Roberto Landi a negat si faptul ca ar fi discutat cu Gigi Becali: "Nu-l cunosc pe Gigi Becali. Daca el are ambitie, am si eu. Prin ce se spune se creeaza o mare presiune asupra noastra. Ma simt insultat. Este absurd sa spui ca jucatorii vor pierde intentionat pentru 50.000 de euro. Eu voi raspunde de rezultat si am ambitie sa invingem Steaua. O spun pentru ultima oara: FC National va juca doar pe teren!". Despre disputa din presa cu antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, referitor la arbitrajul lui Ionica Serea din returul semifinalei de Cupa Romaniei, Landi a spus: "Nu am venit in fotbalul romanesc sa fac polemici. Il respect pe Ioan Andone si ii transmit felicitari pentru castigarea trofeului". (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport