x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ROMANIA - ARMENIA / Plimbare si relaxare in Satul de vacanta

ROMANIA - ARMENIA / Plimbare si relaxare in Satul de vacanta

08 Iun 2005   •   00:00

Chiar daca pana ieri au afisat tot timpul o mina serioasa, tricolorii si-au permis ieri dimineata sa-si mai descreteasca fruntile, iesind in Mamaia.



  • de SORIN ANGHEL, MIHAI IGIROSANU - Constanta

  • MOMENTE DE DESTINDERE. Ieri-dimineata, fotbalistii romani au incercat sa iasa din tensiunea jocului de aseara
    Selectionerul Victor Piturca si-a luat jucatorii si i-a dus in Satul de vacanta din Mamaia pentru o plimbare de relaxare. Raceala catre presa si implicit catre suporterii echipei nationale a fost la fel de mare ca si in zilele precedente. Jucatorii s-au oprit la un club de bowling, unde s-au relaxat timp de cateva zeci de minute. Unii au preferat sa joace tenis, altii au lecturat ziarele, in care era descrisa atmosfera dinaintea meciului de aseara. Piturca a afisat aceeasi mina de om vesnic suparat, tratandu-i pe gazetari cu raceala, ca si cum presa ar fi de vina pentru ratarea calificarii la Campionatul Mondial de anul viitor, din Germania.

    DE CE AU TACUT? Chiar daca selectionerul nu a impus starea de "silenzio stampa", jucatorii au preferat in continuare tacerea. In fapt, cei care au cerut ca echipa sa nu mai dialogheze cu presa au fost Adrian Mutu si Cosmin Contra. Cei doi, care au fost cei mai slabi jucatori in partida de la Rotterdam, contra Olandei, scor 0-2, s-au suparat pe seama criticilor pe care le-au primit din partea mass-media si au cerut si jucatorilor mai tineri si mai noi de la echipa nationala sa refuze dialogul cu presa.

    "SAGEATA" AR PUTEA LASA SPORTING PENTRU RENNES
    Aflat la final de contract cu Sporting Lisabona, care i-a propus o scadere semnificativa a salariului in cazul prelungirii acordului, Marius Niculae pare tentat sa paraseasca Portugalia. O posibila destinatie ar putea fi Franta, unde fostul sau antrenor, Ladislau Bölöni, l-ar dori la Rennes, echipa care a prins in extremis locul 4 in Ligue 1 si va participa in editia viitoare a Cupei UEFA. "Sageata" a fost ofertat si din tara, de Dinamo, dar a refuzat pentru ca momentan nu intentioneaza sa revina in Divizia A: "As dori sa joc la o formatie mare din strainatate. Deocamdata nu ma gandesc sa ma intorc in Romania, chiar daca e vorba de Dinamo, echipa care m-a lansat in fotbalul mare". Revenirea printre tricolori l-a facut sa-si faca planuri de viitor, semn ca a trecut definitiv peste perioada dificila cauzata de desele accidentari si peste esecul din finala Cupei UEFA. Aflat la Constanta pentru partida cu Armenia din preliminariile CM 2006, Niculae si-a petrecut ieri o buna parte din timpul liber la masa de biliard (foto), unde l-a avut ca adversar pe dinamovistul Stefan Grigorie.

    ×
    Subiecte în articol: sport