x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romanii au "trecere" la crap

Romanii au "trecere" la crap

23 Sep 2004   •   00:00

Podiumul clasamentului provizoriu al "Cupei Mondiale de Pescuit la Crap", competitie care se desfasoara pe lacul Sarulesti, este dominat de romani. Patru pescari sportivi din tara noastra se afla pe primele trei locuri.

DANIEL STAN

AMBITIE. Daca precedentele doua editii de Cupa Mondiala fusesera dominate de straini, editia din acest an pare a fi reinviat ambitia romanilor. Astfel, dupa primele patru zile de concurs, pe primul loc in clasamentul provizoriu se afla echipa formata din Iliuta Goean si Radu Popescu, cu o captura de 73 de kg. Pe locul secund se situeaza Robert Raduta jr (Romania) si Chris Woodrow (Anglia), cu 54 de kg, iar pe locul trei Razvan Negrea (Romania) si Svonko Milojkovici (Serbia-Muntenegru), cu 52 kg de crap prins.

RECORD. Tot un roman este si recordmanul competitiei pana ieri, Alex Lazar, care a prins un "monstru" de 16,5 kg. A existat si o captura mai mare, de 25 de kg, a francezului Sylvain Remmeter, insa recordul nu a fost omologat, specia fiind crap chinezesc (Novac), exclus din regulamentul Cupei Mondiale. Competitia se incheie maine dimineata, iar seara, la Palatul Parlamentului, va avea loc festivitatea de premiere, cu participarea primului ministru, Adrian Nastase.

×
Subiecte în articol: sport