x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romanul s-a nascut pescar!

Romanul s-a nascut pescar!

25 Sep 2004   •   00:00

Chiar daca parea greu de crezut, pescarii sportivi romani si-au tras "partea leului" la cea de-a III-a editie a "Cupei Mondiale de Pescuit la Crap", desfasurata pe lacul Sarulesti. Aseara, la Palatul Parlamentului, in prezenta primului ministru Adrian Nastase, organizatorul Robert Raduta a inmanat premiile castigatorilor.

INVINGATORI. Desi au condus dupa primele patru zile de concurs, Iliuta Goean si Radu Popescu au terminat concursul pe pozitia secunda, cu 73, 050 kg. de crap capturat, adjudecandu-si premiul in valoare de 16.000 de euro. Marele premiu, in valoare de 24.000 de euro, a revenit echipei Sergiu Tofan - Cosmin Bobea, a caror captura finala a cantarit 77, 300 kg. Podiumul a fost inchis de echipa mixta romano-britanica, formata din Robert Raduta jr. si Chris Woodrow, care au pescuit 69,300 kg. de crap si au intrat in posesia unui CEC in valoare de 10.000 de euro.

RECORDMAN. Dupa ce, la trecutele editii ale Cupei Mondiale, organizate tot la lacul Sarulesti, premiul special decernat celui care a prins cea mai mare captura a revenit pescarilor din Germania, de data aceasta a fost randul romanilor. Alex Lazar si Claudiu Ciuciureanu au pescuit un crap de 16,500 kg si au incasat 5.000 de euro. La capatul a 5 zile de concurs, invingatorii au fost premiati aseara, intr-un cadru festiv, la Palatul Parlamentului, invitat de onoare fiind primul-ministru Adrian Nastase. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport