x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romario revine pe gazon la 43 de ani

Romario revine pe gazon la 43 de ani

13 Aug 2009   •   00:00
Romario revine pe gazon la 43 de ani

Romario de Souza Farias, 43 ani, a anunţat că va reveni în fotbalul profesionist. Celebrul atacant brazilian urmează să îmbrace tricoul echipei America din divizia secundă a campionatului statului brazilian Rio.



Desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist al lumii în 1994, an în care a cucerit titlul de campion mondial cu naţionala ţării sale, Romario doreşte să îndeplinească, astfel, dorinţa tatătul său, Edevair, suporter fidel clubului America din Rio de Janeiro. Acesta a încetat din viaţă anul trecut, în luna mai. America, formaţie ai cărei suporteri încap toţi într-un autobuz, potrivit ironiilor echipelor rivale, a anunţat că Romario va fi înscris la Federaţia de fotbal a statului Rio, însă debutul său ar putea avea loc în luna septembrie, cu ocazia fazei finale a campionatului.

"Sunt pregătit să revin. Voi juca în câteva meciuri pentru America şi voi îndeplini astfel visul tatălui meu", a declarat Romario, fost jucător al echipei spaniole FC Barcelona, care a marcat peste 1.000 de goluri în cariera sa.

×
Subiecte în articol: sport