x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ronaldo s-a recuperat, dar vrea să se retragă

Ronaldo s-a recuperat, dar vrea să se retragă

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Noi 2008   •   00:00
Ronaldo s-a recuperat, dar vrea să se retragă

Ronaldo ia tot mai în serios în calcul o posibilă retragere din fotbal la 32 de ani, din cauza gravei accidentări suferite în februarie. ''Sunt obosit pentru că recuperarea mea a fost dificilă şi picioarele mele sunt grele'', a explicat brazilianul, a cărui carieră a fost marcată de accidentări serioase la genunchi pe când evolua la Inter Milano în 1999 şi 2000, dar a revenit apoi pentru a ajuta Brazilia să câştige CM 2002.



Ronaldo a suferit o ruptură de tendon la genunchiul stâng într-un meci cu AC Milan şi a revenit luni pe teren într-un meci de caritate în Maroc, în care a evoluat 22 de minute. Contractul brazilianului cu clubul milanez expiră la sfârşitul acestui sezon, iar ofertele de la marile cluburi întârzie să apară. Ronaldo a refuzat o ofertă de la clubul Siena din Serie A. ''Le-am mulţumit, dar nu ştiu ce îmi va rezerva viitorul. Nu ştiu dacă voi mai juca sau mă voi retrage. Nu am luat o decizie, pentru că nu este nicio grabă. Vreau să-mi închei recuperarea. Aş putea lua o decizie mâine sau într-o lună'', a declarat Ronaldo.

Printre cluburile interesate de câştigătorul Balonului de aur din 1997 şi 2002 se numără Manchester City şi Flamengo Rio de Janeiro. În meciul din Maroc, Ronaldo a părut supraponderal şi departe de a fi apt de joc prea curând.

×
Subiecte în articol: sport