x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a aprobat!

S-a aprobat!

30 Mai 2005   •   00:00

Indienii de la Mittal Steel au aprobat un proiect prin care se doreste transformarea Otelului intr-o forta europeana, punand la dispozitie 4 milioane de euro pentru sezonul viitor.



  • de SORIN ANGHEL

  • COME BACK. Pentru Marius Stan, intoarcerea la Galati ar insemna revenirea la prima sa iubire, Otelul
    In urma cu patru ani, compania Mittal Steel a preluat Sidex Galati, colosul industrial cu una dintre cele mai mari datorii catre bugetul de stat. La inceputul acestui an, indienii au promis ca se vor implica si in viata Otelului.

    APROBARE. Daca in returul acestui sezon sprijinul a fost unul minor, cat sa asigure minima subzistenta a echipei de la Dunare in primul esalon, pentru campionatul ce va incepe in august se pregateste o noua fata a echipei moldovene. Saptamana trecuta, la Londra, acolo unde isi are sediul central compania Mittal Steel, s-a aprobat un proiect prin care se doreste transformarea Otelului intr-o adevarata forta europeana.

    SCHIMBARE. Pentru sezonul 2005-2006, galatenii vor avea un buget de 4 milioane de euro. Pe langa schimbarile masive la nivelul lotului de jucatori, vor avea loc inlocuiri si in conducerea clubului, dar si in staff-ul tehnic. Indienii si-l doresc in functia de presedinte al clubului pe Marius Stan, cel care atunci cand a condus Otelul din functia de presedinte a transformat echipa intr-o adevarata campioana a provinciei. O alta persoana vizata este Mihai Stoica, dar acesta nu are de gand in clipa de fata sa plece de la Steaua.

    PLANURI
    Buget / Obiectiv
  • 4 mil. euro Loc 1-6
    (’05/06)
  • 8 mil. euro Cupa UEFA
    (06/07)
  • 10 mil. euro Cupa UEFA
    (07/08)
  • 15 mil. euro Loc 1
    (08/09)
  • 20 mil. euro Liga Campionilor
    (09/10)
  • ANTRENOR
    In aceasta vara, la Dinamo se anunta schimbari majore. In valtoarea care se anunta, Ioan Andone ar putea fi inlocuit. Galatenii au aflat de acest lucru si se pregatesc sa-i faca o oferta "Falcosului". Pe malul Dunarii, tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare ar urma sa primeasca un salariu de 150.000 de euro pe sezon. La capitolul transferuri, Otelul ii vizeaza pe rapidistul Emilian Dolha, constantenii Iulian Apostol si Cosmin Pascovici, "studentii" Bucur, Mazilu, Lazar si Balan, "bancarii" McKain si Cristi Munteanu, precum si pe Marian Aliuta. Alti jucatori vizati, cu sanse mici totusi de a ajunge de la vara la Galati, sunt "ucrainenii" Florin Cernat si Daniel Florea.

    ×
    Subiecte în articol: sport