x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SANT JULIA - RAPID 0-5 / Sa vina alt adversar!

SANT JULIA - RAPID 0-5 / Sa vina alt adversar!

de Sorin Anghel    |    16 Iul 2005   •   00:00
SANT JULIA  -  RAPID 0-5 / Sa vina alt adversar!

Deplasarea in Andorra a reprezentat pentru giulesteni doar un antrenament inaintea stagiului de pregatire pe care l-au inceput de ieri in Elvetia.

Fotbalul romanesc a inceput drumul european cu Rapidul. Giulestenii au avut parte de un adversar modest, Sant Julia, o echipa din Andorra, invingand cu 5-0 si asigurandu-si astfel calificarea in turul al II-lea preliminar al Cupei UEFA.

REVENIRE. In fata functionarilor transformati in fotbalisti de ocazie, romanii nu au avut deloc probleme. Meciul a constituit un bun prilej pentru golgeterul Daniel Niculae sa isi regaseasca pofta de gol. Atacantul clubului de sub Podul Grant a reusit o tripla, incheind o perioada de abstinenta ce a durat luni de zile. Chiar daca Niculae a explodat pe teren, antrenorul Razvan Lucescu nu s-a aratat chiar entuziasmat. "Ma bucura victoria, in conditiile in care terenul nu a fost unul bun si, in astfel de conditii, valoarea adversarilor se putea nivela. Trebuie sa ne pregatim in continuare, pentru a accede in grupele competitiei", a declarat tehnicianul.

ELOGIATI DE PRESA ANDORREZA
Presa din Andorra nu s-a sfiit sa laude Rapidul. "Vasilache a fost motorul romanilor, aratand calitati excelente", a scris cotidianul Diari d’Andorra. Aceasi publicatie a titrat: "Rapid Bucuresti face scor cu Sant Julia si isi asigura calificarea". "Un stadion Communal aproape plin nu a fost suficient pentru ca UE Sant Julia sa evite o infrangere previzibila. Inca de la inceput s-a vazut diferenta dintre cele doua echipe."

SCOR-RECORD GIULESTEAN
Partida din Andorra a reprezentat un bun prilej pentru Rapid de a stabili un mic record. Acest 5-0 reprezinta cea mai categorica victorie din istoria participarilor rapidiste in cupele europene la un joc disputat in deplasare. Precedentul record data din august 2001, cand giulestenii au castigat cu 4-0 in fata lituanienilor de la Atlantas Klajpeda. Returul Rapidul cu Sant Julia va avea loc la 28 iulie, la Bucuresti, de la ora 20:15.

×
Subiecte în articol: sport