x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scandal total pe Litoral

Scandal total pe Litoral

27 Noi 2006   •   00:00
Scandal total pe Litoral
FARUL - CFR CLUJ 0-2
Infrangerea suferita sambata seara a inflamat spiritele la echipa constanteana. Antrenorul Basarab Panduru a lasat de inteles ca jucatorii nu sunt motivati, in vreme ce presedintele Consiliului de Administratie, Gheorghe Bosanceanu, a trecut la amenintari.

DIRECT. Ca de obicei, Panduru a preferat declaratiile directe: "Am primit doua goluri de cacat, dintr-o singura actiune. Daca cineva are impresia ca eu am venit aici sa platesc ce nu s-a facut inainte se insala. Cu jucatori nemultumiti nu poti sa tragi si sa obtii rezultate. Daca nu veneam, era si mai rau. Bine ca am castigat si astea patru puncte. Jucatorii nu sunt absolut deloc motivati, ei trebuie sprijiniti mai ales in aceste momente, nu sa le dam in cap. Unii nu ar mai vrea sa intre pe teren, chiar ar vrea sa plece cu primul tren. Unii intra pe teren, pentru ca sunt obligati. Nu stiu care sunt problemele, dar tot timpul sunt nemultumiti", a spus Panduru.

MASURI. Gheorghe Bosanceanu sustine ca unii jucatori vor trebui sa plece. "Mi-e greu sa cred, este aproape imposibil sa mai ajungem in Cupa UEFA. Jucatorii au ajuns intr-o situatie de rahat. Prin jocurile extrem de proaste facute la un moment dat au ajuns in situatia de fata. Probabil, unii vor trebui sa plece. Am terminat toate metodele cu unii dintre fotbalisti. Nu stiu cat de mult sunt nemultumiti. Cand o sa vin in tara, o sa am o discutie cu antrenorul si cu jucatorii. Nimeni nu i-a cerut lui Panduru sa faca imposibilul. In timpul campionatului nu putem face transferuri, iar in perioadele in care le putem face, atunci o sa vedem ce putem aduce. Dar sa fie nemultumiti trebuie sa existe si o limita. Sa multumeasca si prin rezultate. Pe de o parte, inteleg supararea si frustrarea lui Panduru, dar nu pot rezolva totul", a declarat Bosanceanu.

×
Subiecte în articol: sport