x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scuze tardive ale fanilor

Scuze tardive ale fanilor

de Mihai Igirosanu    |    26 Oct 2005   •   00:00
Scuze tardive ale fanilor

Incidentele grave de la meciul de duminica seara, care au atras inchiderea pentru doua etape a portilor stadioanelor din Giulesti si din Ghencea, sunt regretate acum de suporteri.

La doua zile dupa intalnirea de langa Podul Grant, fanii Rapidului si ai Stelei si-au cerut scuze pentru problemele create. Liderii celor doua grupuri de suporteri sustin ca isi asuma vina si promit ca aceste lucruri nu se vor mai repeta.

SEDINTE. Suparat de incidentele provocate de fani in Giulesti, presedintele Stelei, Marius Lacatus, a declarat ieri ca se va intalni cu acestia pentru a incerca stoparea valului de violente: "Voi incerca sa ma intalnesc cu suporterii in cateva zile. Nu putem plati la infinit pentru ceea ce se intampla in tribune. Problema e ce se va intampla cand vom juca noi cu Rapid in Ghencea? Ce atitudine vor avea suporterii in tribune?", a spus presedintele ros-albastrilor.

INCONSTIENTA. Stoperul rapidist Ionut Rada, autorul faultului violent asupra capitanului Stelei, Mirel Radoi, da dovada de inconstienta. "Nu stiu daca era rosu la faza in care l-am lovit pe Radoi. Asa poate ca si el merita rosu pentru intrarea dura la Marius Constantin. La mine a fost un fault de joc, am urmarit mingea, dar el a ciupit-o inaintea mea si l-am lovit", sustine Rada, dupa care a precizat ca va incerca sa-l sune pe Radoi, pentru a-si cere scuze.

CONTRAATAC
Fundasul central al Rapidului, Marius Constantin, si-a amintit de o faza in care Mirel Radoi s-a transformat din victima in agresor. "S-a intamplat in prima repriza in dreptul bancii noastre de rezerve cand Radoi m-a atacat cu ambele picioare inainte. O intrare cel putin la fel de tare ca aceea a lui Rada la Radoi. Doar ca am apucat sa ma feresc. Sa ne lase cu faulturile dure facute de noi", a povestit jucatorul. Pentru faultul comis asupra lui Radoi, Rada nu a primit nici o etapa de suspendare.
×
Subiecte în articol: sport rădoi