x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se anunţă o iarnă grea in Ghencea

Se anunţă o iarnă grea in Ghencea

de Mihai Igirosanu    |    05 Dec 2007   •   00:00
Se anunţă o iarnă grea in Ghencea
Sursa foto: Razvan Pasarica/

In ciuda faptului că trupa lui Lăcătuş a căştigat luni seară restanţa cu Gloria Bistriţa şi a depăşit pe Dinamo in clasamentul turului Ligii 1, atmosfera la Steaua pare a fi destul de incordată.

STEAUA - Tensiuni după victoria chinuită cu Gloria Bistriţa


In ciuda faptului că trupa lui Lăcătuş a căştigat luni seară restanţa cu Gloria Bistriţa şi a depăşit pe Dinamo in clasamentul turului Ligii 1, atmosfera la Steaua pare a fi destul de incordată.

Roş-albaştrii au mai bifat o evoluţie neconvingătoare in faţa bistriţenilor, victoria venind doar in urma unui autogol al stoperului Dorin Toma. Prestaţia fără nerv şi fantezie a stărnit furia fanilor, dar şi nervi in răndul jucătorilor, Dică şi Rada contrăndu-se dur, verbal, in prelungiri, după o fază in care Gloria a fost aproape de o egalare şocantă.

REACŢII. Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a evitat să-şi critice jucătorii, preferănd o poziţie impăciuitoare. "Importante sunt cele trei puncte, chiar dacă mai ales in repriza a doua nu am făcut un joc foarte bun. Este bine pentru noi că am ajuns la 32 de puncte. Sper să reuşim să terminăm măcar pe podium la finalul anului. Este o victorie meritată, după aspectul jocului, avănd in vedere că Bistriţa a tras primul şut pe poartă in minutul 93. Poate şi norocoasă, pentru că, dacă nu intra acea minge, ar fi fost un rezultat nedorit. Poate acum se vor intoarce şi norocul şi soarta spre noi. Le-am spus jucătorilor că trebuie să se concentreze pe tot parcursul meciului. Trebuie să inţeleagă o dată pentru totdeauna că nu ai voie să ai momente de relaxare, pentru că este posibil să scapi punctele."Â

SCHIMBaRI. Patronul Gigi Becali a lăsat să se inţeleagă că, in iarnă, la Steaua se vor produce mai multe modificări şi nu doar la nivelul lotului. "O să plece mulţi de la Steaua in iarnă", a anunţat Becali după meciul cu Gloria. Despre şansele la titlu, finanţatorul stelist a spus: "Anul trecut eram noi mai valoroşi decăt CFR-ul, acum sunt ei mai valoroşi. Degeaba ii opreşti pe ei şi nu bat ai noştri. Atunci am căştigat opt meciuri. Poate doar ca in retur să căştige Steaua tot şi e campioană. Mă găndesc la titlu pănă in ultima secundă. La căte belele am avut turul ăsta, să-i mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns la 32 de puncte".

CONCLUZIE

"Declaraţiile lui Gigi Becali sunt interpretate, dar trebuie ţinut cont de faptul că multe lucruri le spune la supărare. El işi doreşte să fie mereu in frunte şi face aceste declaraţii, pentru că vrea să-i mobilizeze pe jucători. Nu luaţi de bun chiar tot ce spune el. Invăţaţi să citiţi şi printre rănduri"

Marius Lăcătuş antrenor Steaua

Â

Conflict stins

Fundaşul stelist Ionuţ Rada a declarat ieri in cadrul unei conferinţe de presă că nu există nici un conflict intre el şi mijlocaşul Nicolae Dică după cearta de la finalul partidei cu Gloria Bistriţa. "Astfel de discuţii au loc in timpul meciului sau după meci şi nu vreau ca lumea să inţeleagă că se intămplă cine ştie ce in vestiarul Stelei, că toată lumea se bate sau că e debandadă. Discuţia s-a terminat pe teren. La vestiar am vorbit cu el, am spus lucrurilor pe nume, fiecare a spus ce avea de spus liniştit, civilizat. Dică face parte din echipă şi multe dintre performanţe i se datorează. Suporterii nu trebuie să inţeleagă că, fiind căpitan, el are dreptul să facă ce vrea", a spus Rada.

×
Subiecte în articol: sport