x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se inmultesc necazurile

Se inmultesc necazurile

de Mihai Igirosanu    |    08 Iul 2005   •   00:00
Se inmultesc necazurile

Cu putin timp inaintea debutului in Liga Campionilor, campioana en titre a Romaniei se confrunta cu mari probleme pe toate fronturile.

Patronul Gigi Becali e hartuit de Parchetul General, capitanul Radoi are in continuare probleme legate de fuga din cantonamentul echipei nationale, iar in Austria, echipa lui Oleg Protasov a avut mari emotii in amicalul contra campioanei Sloveniei, ND Gorica, pe care a invins-o cu 2-1, prin golurile lui Lovin (’78) si Dinita (’89), dupa ce adversarii deschisesera scorul.

"COSMAR". Daca antrenorul ucrainean a declarat ca nu este interesat de rezultatele amicalelor, pentru presedintele executiv, Mihai Stoica, victoria impotriva slovenilor a fost destul de importanta. In 1999, Gorica elimina pe Otelul din Cupa UEFA, cand gruparea "dunareana" era prezidata de MM Stoica, dupa un retur dramatic la Galati. Romanii pierdusera cu 0-2 la Gorica, iar in ultimele secunde ale mansei a doua conduceau cu 4-1, scor suficient pentru calificare. Slovenii au punctat insa prin Enes Demirovici, fotbalist care a jucat si in ultimele 20 de minute ale amicalului de la Kaprun.

POLONEZI. Urmatoarele meciuri de verificare ale Stelei se vor disputa pe 10 si 13 iulie contra echipelor poloneze Zaglebie Lublin (finalista Cupei Poloniei) si Wisla Cracovia (campioana tarii). In partida cu Gorica, Protasov a folosit titularii doar in prima repriza. Steaua a inceput cu urmatorul "11": Hamutovski - Ogararu, E. Baciu, Ghionea, P. Marin - Nicolita, Paraschiv, Dica, Bostina - A. Cristea, V. Iacob. Recent transferat de la divizionara B, Building Vanju Mare, mijlocasul Andrei Enescu, care n-a implinit inca 18 ani, a purtat tricoul cu numarul 8, care i-a apartinut lui Dorinel Munteanu.

RADOI
Intr-o declaratie acordata site-ului "Onlinesport", medicul Gianni Nanni, seful sectiei de traumatologie de la clinica "Isokinetik" din Bologna, a lasat de inteles ca problema lui Mirel Radoi putea fi tratata si dupa ce acesta evolua impotriva Armeniei. Tendinopatia de care sufera capitanul Stelei este o afectiune care nu necesita un tratament imediat, care putea fi efectuat si dupa "dubla" din preliminariile CM 2006. "Dupa parerea noastra, fotbalistul nu putea evolua in partida cu Olanda. El trebuia sa ia un repaos de cel putin trei zile", a precizat Nanni. "Stiam acest lucru. Aveam zece zile de cantonament, timp era destul. Problema tendinopatiei de care suferea el este o pista falsa. Adevarata problema a lui Radoi este una de atitudine, si nu neaparat medicala. Chivu avea o problema mult mai grava, risca o accidentare care il putea tine un an pe tusa, si totusi a jucat", a declarat medicul nationalei, Pompiliu Popescu.
×
Subiecte în articol: sport