x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se preconizează dueluri româneşti

Se preconizează dueluri româneşti

de Jurnalul National    |    21 Feb 2008   •   00:00

Astăzi se vor disputa meciurile din manşa secundă a 16-imilor Cupei UEFA, în care sunt implicaţi şi patru fotbalişti români. Din păcate, Florin Şoavă şi Spartak Moscova au şanse minime de calificare în faţa lui Olympique Marseille, după ce în tur francezii s-au impus, pe teren propriu, cu 3-0.

CUPA UEFA


Astăzi se vor disputa meciurile din manşa secundă a 16-imilor Cupei UEFA, în care sunt implicaţi şi patru fotbalişti români. Din păcate, Florin Şoavă şi Spartak Moscova au şanse minime de calificare în faţa lui Olympique Marseille, după ce în tur francezii s-au impus, pe teren propriu, cu 3-0. Dintre grupările cu români în lot, cele mai mari şanse de a merge mai departe le are Fiorentina, care în tur a învins cu 1-0 pe Rosenborg, în deplasare, golul fiind marcat chiar de Adrian Mutu. Dacă se vor califica, italienii vor juca cel mai probabil în optimi cu Everton, care în prima manşă s-a impus cu 2-0 pe terenul norvegienilor de la Brann Bergen. Iar cum Getafe şi Benfica Lisabona au obţinut rezultate bune în urmă cu o săptămână, este foarte posibil ca în optimi să avem şi un duel românesc între Contra şi Sepsi. Getafe a reuşit o remiză în deplasare, 1-1 cu AEK Atena, iar Benfica o victorie fără gol primit acasă, 1-0 cu FC Nürnberg. Aproape calificate în optimi mai sunt şi Werder Bremen, Hamburg şi Tottenham, care a învins cu 2-1 în deplasare pe Slavia Praga, fosta adversară a Stelei din faza grupelor Ligii Campionilor.

 

Televizări

Patru din meciurile din această seară vor fi televizate integral şi în România. De la ora 19:45, SportKlub va transmite în direct întâlnirea Bayern München – Aberdeen. Apoi, de la ora 21:45, Telesport va difuza meciul dintre Helsingborg şi PSV Eindhoven, iar Boom Sport One pe cel dintre Tottenham şi Sparta Praga. Tot Boom Sport One va transmite şi înregistrarea partidei Everton – Brann Bergen, de la ora 23:30.

 

Cupa UEFA: 16-imi (manşa secundă)

            în tur

Hamburg – FC Zürich    3-1

Leverkusen – Galatasaray         0-0

Spartak Moscova – Marseille   0-3

Panathinaikos  – Glasgow R.     0-0

Bayern – FC Aberdeen            2-2

Villarreal – Zenit           0-1

Getafe – AEK Atena    1-1

Helsingborg – PSV Eindhoven  0-2

            în tur

Bordeaux – Anderlecht             1-2

Fiorentina – Rosenborg 1-0

Tottenham – Slavia Praga         2-1

Atletico Madrid – Bolton W.    0-1

Everton – Brann Bergen            2-0

Basel – Sporting Lisabona        0-2

FC Nürnberg – Benfica            0-1

Sporting Braga – Werder          0-3

×
Subiecte în articol: sport