x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se sparge corabia

Se sparge corabia

de Mihai Igirosanu    |    24 Iun 2005   •   00:00
Se sparge corabia

Finalista Cupei Romaniei si marea surpriza a Diviziei A, Farul Constanta, risca sa ramana fara multi dintre jucatorii pe care antrenorul Petre Grigoras s-a bazat in sezonul precedent.

EXOD. "Nu ma voi opune plecarii nici unui jucator in cazul in care ofertele vor fi avantajoase pentru ei si pentru club", a declarat deunazi tehnicianul gruparii constantene. Lista fotbalistilor care doresc sa paraseasca Farul este impresionanta, atat numeric, cat si valoric. Curca, Pascovici, Cristocea, Gurita, Apostol, Baicu, I. Barbu si Liviu Mihai sunt curtati insistent de multe cluburi din primul esalon sau din estul Europei. Cativa dintre acestia, desi nu au propuneri concrete, si-au exprimat deja dorinta de a se transfera la alte echipe.

MOTIV. Unul dintre principalele motive pentru care Farul risca sa ramana fara jucatori este de natura financiara. Contractele majoritatii jucatorilor sunt mici, la fel ca si primele pentru victorie, care in sezonul trecut s-au situat intre 400 (acasa) si 800 de dolari (in deplasare). La capitolul sosiri, doar doi anonimi fotbalisti sarbi.

×
Subiecte în articol: sport