x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Seara Campionilor - Hagi contra Bebeto

Seara Campionilor - Hagi contra Bebeto

de Sorin Anghel    |    16 Iul 2005   •   00:00
Seara Campionilor - Hagi contra Bebeto

In aceasta seara, se pune in scena la Timisoara visul fotbalului romanesc, meciul Romania - Brazilia de la CM SUA ’94.

Dupa indelungi dispute privind prezenta lui Romario la Timisoara, ieri au inceput sa soseasca superstarurile care vor evolua la "Seara Campionilor".

NEMULTUMIT. Gica Popescu (foto), alaturi de Paulo Sergio, Mauro Silva si Gheorghe Hagi au sustinut o conferinta de presa. "Baciul" s-a folosit de acest prilej pentru a mentiona si de aceasta data care este scopul acestei actiuni. "Important este sa ajutam tara noastra. Noi speram sa adunam cat mai multi bani. Cand ne-am gandit la acest eveniment nu stiam ca tara noastra va ajunge sa fie sub ape intr-un asemenea hal", a declarat Popescu.

AMANUNT. Impresarul a precizat ca cea mai mare parte a banilor ce vor fi stransi vor fi dirijati catre banatenii ce au fost afectati de furia apelor in primavara acestui an. "Este important sa fie asa pentru ca meciul se joaca la Timisoara. Cea mai mare suma va merge acolo, dar noi vrem sa strangem cat mai multi bani."

OASPETI. Bebeto, Jorginho, Mazinho si Viola au pierdut avionul cu care trebuiau sa soseasca la Bucuresti. Careca a fost primul fotbalist sosit, urmat de Djalmihna Mauro Silva, Paulo Sergio.

LAUDE
Brazilianul Djalminha Feitosa Dias crede ca Gheorghe Hagi era un jucator fenomenal, care ar fi putut juca in reprezentativa Braziliei din 1994, care a cucerit titlul mondial la Cupa Mondiala din SUA. "Mi-a placut foarte mult cum juca Hagi. Pentru mine este un jucator fenomenal, care putea juca sigur in echipa Braziliei din 1994", a mai spus Djalminha. Brazilianul sustine ca echipa Romaniei de atunci juca un fotbal placut. "Romania din 1994 era o echipa care practica un fotbal incantator, cu jucatori grandiosi. Daca in semifinala de la Campionatul Mondial jucam cu Romania, cred ca era o partida de vis", a precizat jucatorul brazilian.

×
Subiecte în articol: sport