x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sechelariu nu mai vinde locul din Divizia A

Sechelariu nu mai vinde locul din Divizia A

05 Iul 2004   •   00:00

Desi anuntase ca va muta echipa la Piatra-Neamt sau la Onesti, presedintele de onoare al formatiei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, s-a razgandit.

DANIEL STAN

Ulterior, in discutie ar fi intrat si o posibila comasare cu FC Oradea, dar si aceasta varianta a cazut. Fostul primar s-a razgandit din cauza faptului ca a reusit sa incaseze o suma frumoasa din transferul lui Andrei Cristea.

INTALNIRE. Zilele trecute, Sechelariu s-a intalnit cu noul primar al urbei, Romeo Stavarache, cei doi stabilind ca fostul edil sa-si pastreze functia si sa conduca echipa si in viitor. "Sechelariu a spus totul la nervi. Echipa va ramane in oras, nu va exista nici o fuziune cu alta grupare, asa cum s-a zvonit. A discutat cu Stavarache si au ajuns la un acord. In schimb, echipa nu va trece in proprietatea municipalitatii, ci va ramane pe fundatia lui Sechelariu, care va fi tot presedinte de onoare", a declarat unul dintre oficialii clubului.

STRUCTURA

Noua structura de conducere a gruparii bacauane va ramane neschimbata. Gheorghe Chivorchian va ocupa tot functia de presedinte executiv, in timp ce una dintre persoanele care va avea putere de decizie va fi Dragos Benea. Acesta a fost ales presedinte al Consiliului Judetean, iar in noua schema va ramane presedinte al Consiliului de Administratie. Doar Ion Danciu va pleca, fostul arbitru urmand a deveni observator la Divizia B.

×
Subiecte în articol: sport