x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simota spune ca nu vinde

Simota spune ca nu vinde

04 Mai 2005   •   00:00

Situatia dezastruoasa din clasament a Universitatii Craiova a pus pe tapet, in eventualitatea retrogradarii, cumpararea unui loc pentru viitoarea stagiune.

PROBLEME. Pana sa se puna in discutie vanzarea locului, patronul Jiului, Alin Simota, isi face griji pentru promovare
Pe langa discutiile legate de fuziunea cu FC National sau cu Sportul Studentesc, un alt nume se vehiculeaza in ultima vreme: Jiul Petrosani, liderul Seriei a III-a a Diviziei B.

PRIETENIE. Dupa 23 de etape, Jiul are un punct avans in fata contracandidatei Gaz Metan Medias. Referitor la zvonul cedarii locului gruparii din Banie in eventualitatea promovarii, patronul Jiului a declarat: "In primul rand, sa promovam. In al doilea rand, nici nu se pune problema sa vindem locul. Ma cunosc cu Dinel Staicu, suntem prieteni, dar pana la fotbal. Am investit enorm si acum sa cedez locul? Mi-as pune in cap un oras intreg?".

PRECEDENT. Prima legatura in plan fotbalistic dintre Simota si Staicu s-a produs la 1 octombrie 2003, intr-o partida din 16-imile Cupei Romaniei, disputata la Petrosani. La momentul respectiv, conform unor zvonuri, petrosenenii ar fi trebuit sa cedeze meciul oltenilor. Numai ca, in aceeasi zi, fostul presedinte, Ion Iliescu, s-a aflat in vizita in Petrosani si partile s-ar fi "sucit", ulterior, de eventuala furie a spectatorilor, care au umplut stadionul, astfel ca Jiul a invins cu 1-0. (Daniel Stan, Vicentiu Neagoe)

RELATII DE AFACERI?
Cei doi patroni ar avea si relatii de afaceri in Valea Jiului, in Industria Miniera, si la Satu Mare, cu produse lactate, motiv pentru care Dinel Staicu ar fi demarat negocierile. "Nu este nimic adevarat. Nu am relatii de afaceri cu domnul Staicu. Am declarat ca intentionez sa renunt la fotbal doar daca nu promovam. Dar nu stiu ce legatura are asta cu vanzarea locului. Repet, pentru mine nu este decat un simplu zvon", a negat Simota, referitor la parteneriatul in afaceri cu Staicu. In sezonul trecut, Jiul a ratat promovarea in ultima etapa.

×
Subiecte în articol: sport