x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simplu. Allez Thereau

Simplu. Allez Thereau

27 Noi 2006   •   00:00
STEAUA - JIUL 3-0
Fara a forta prea tare si in fata a aproximativ 17.000 de suporteri, campioana en-titre a transat destul de lejer disputa cu lanterna rosie a Ligii 1, lipsita si de aportul a numerosi titulari.

Capitanul, Mirel Radoi, a aparut ca titular pentru prima oara dupa reusita operatie la ligamentele genunchiului, fiind schimbat, totusi, la mijlocul reprizei secunde, cu Ovidiu Petre. Antrenorul Cosmin Olaroiu a inceput partida cu o partitura ultra-ofensiva, Vali Badea si Cyril Thereau fiind sustinuti indeaproape de Nicolae Dica.

EXECUTII. Succesul Stelei a fost parafat gratie a doua executii superbe. Mai intai, in minutul 23, centrarea perfecta a lui Gigel Coman a fost reluata sub bara, cu capul, din plonjon, de catre Valentin Badea. In repriza secunda, francezul Cyril Thereau a izbutit un gol de senzatie din marginea careului de 16 metri, de unde a sutat violent in stanga portarului Catalin Multescu. Pana la final, ros-albastrii au preferat sa joace si pentru numerosii fani din tribunele stadionului din Bdul Ghencea, iar Thereau a reusit "dubla" in minutul 88, cand l-a executat calm pe goalkeeper-ul Jiului din interiorul suprafetei de pedeapsa.

×
Subiecte în articol: sport