x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sir Alex Ferguson interzice petrecerea de Crăciun

Sir Alex Ferguson interzice petrecerea de Crăciun

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Noi 2008   •   00:00
Sir Alex Ferguson interzice petrecerea de Crăciun

Alex Ferguson şi-a băgat elevii în şedinţă. Nu pentru a analiza evoluţia modestă din acest sezon, locul III în Premier League, ci pentru a le transmite că tradionala petrecere de Crăciun este interzisă! Ferguson nu a putut uita că precedenta distracţie s-a lăsat cu un scandal monstruos, soldat inclusiv cu arestări.



Anul trecut, fotbaliştii de la United au sărbătorit sfârşitul de an la Great John Street Hotel, în centrul oraşului Manchester, unul dintre jucători, Johnny Evans fiind arestat de poliţie, la finalul petrecerii, după ce o femeie în vârstă de 25 ani l-a acuzat de viol. Evans a fost găsit ulterior nevinovat, însă Sir Alex nu a uitat acest scandal, care a pătat imaginea clubului, rememorează Agerpres. Aşa că, Ronney, Rio Ferdinand, Cristiano Ronaldo şi colegii lor de echipă nu le vor putea admira pe cele 20 de dansatoare din buric care vor întreţine atmosfera cu ocazia petrecerii în stil egiptean ce va avea loc la stadionul Old Trafford, pe 8 decembrie, la au fost invitaţi doar membrii stafului tehnic şi personalul administrativ al clubului.

Ferguson şi-a sfătuit, totodată, jucătorii să dea dovadă de reţinere şi să nu mai achiziţioneze cadouri extravagante de sărbători. Managerul lui Manchester United le-a recomandat elevilor săi să organizeze, mai degrabă, o tombolă de Crăciun, la care valoarea fiecărui cadou să nu depăşească cinci lire sterline (6 euro).

×
Subiecte în articol: sport