x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spania - Romania / Grosul stranierilor vine direct la Cadiz

Spania - Romania / Grosul stranierilor vine direct la Cadiz

de Ionut Paduraru    |    11 Noi 2006   •   00:00
Spania  -  Romania / Grosul stranierilor vine direct la Cadiz

Capitanul Cristi Chivu este singurul stranier convocat care va ajunge la timp la reunirea lotului. Daniel Niculae si Razvan Cocis vor sosi mai tarziu, restul jucatorilor din strainatate urmand a veni direct la Cadiz.

Reunire pe bucati Capitanul Cristi Chivu este singurul stranier convocat care va ajunge la timp la reunirea lotului. Daniel Niculae si Razvan Cocis vor sosi mai tarziu, restul jucatorilor din strainatate urmand a veni direct la Cadiz.

Reunirea lotului este programata pentru maine, de la ora 14:00, fundasul lui AS Roma fiind singurul din cei noua jucatori din strainatate convocati pentru acest meci care va ajunge la timp la Centrul National de la Mogosoaia. La primul antrenament, care va avea loc de la ora 17:00, pe langa Chivu si juctorii din campionatul intern vor mai participa si alti doi stranieri: Daniel Niculae si Razvan Cocis. In cantonament ar mai putea ajunge, dupa miezul noptii, si Florentin Petre, care joaca duminica dupa-amiaza cu TSKA Sofia un meci in campionatul Bulgariei. Tot dupa miezul noptii sunt asteptati la Mogosoaia si jucatorii convocati de la Steaua, care duminica seara va intalni, in cadrul etapei a 15-a, pe FC National. Ceilalti jucatori chemati pentru aceasta intalnire, Tamas, Rat, Rosu, Marica, si Mutu, vor face jonctiunea cu restul coechipierilor direct in Spania, la Cadiz.

PLECARE. Plecarea spre Spania este programata pentru luni, de la ora 10:00, de pe Aeroportul "Henri Coanda". In cursul aceleiasi seri va avea loc si primul antrenament in efectiv complet, care va fi inchis presei. Antrenamentul oficial se va tine marti dimineata, de la ora locala 11:00, ultimele 15 minute fiind deschise presei. Partida amicala Spania - Romania va avea loc miercuri, 15 noiembrie, pe Stadionul "Ramon de Carranza" din Cadiz. Intalnirea va fi transmisa in direct de TVR 1, cu incepere de la ora 23:00.

SI TINERETUL SE REUNESTE
Tot maine, dar de la ora 15:00, va avea loc la Mogosoaia si reunirea lotului de tineret, in vederea partidei amicale cu Grecia. Cu o jumatate de ora mai devreme, antrenorul principal al "tricolorilor mici", Emil Sandoi, va sustine o conferinta de presa. Sandoi a convocat pentru aceasta partida 18 jucatori, marea majoritate din campionatul intern, singurul stranier fiind Hristu Chiacu (Wisla Cracovia). Intalnirea amicala Romania - Grecia va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 17:00, pe stadionul CNAF Mogosoaia.

SPANIA
Selectionerul Luis Aragones a anuntat ieri lista jucatorilor convocati pentru meciul amical cu Romania. Din lot nu fac parte atacantii Raul si Fernando Torres, noutatea fiind reprezentata de rechemarea lui Fernando Morientes, jucator care nu a participat la Cupa Mondiala. Lista completa a jucatorilor convocati de Aragones este urmatoarea: Pepe Reina (Liverpool), Iker Casillas (Real Madrid) - portari, Antonio Lopez (Atletico Madrid), Juanito (Betis Sevilla), Joan Capdevilla si Alberto Lopo (ambii Deportivo La Coruna), Sergio Ramos (Real Madrid), Javi Navarro (FC Sevilla), Angel (Celta Vigo) - fundasi, Cesc Fabregas (Arsenal), Andres Iniesta (FC Barcelona), Luis Garcia si Xabi Alonso (ambii Liverpool), Miguel Angel Angulo si David Silva (ambii Valencia), Marcos Senna (Villarreal), Borja Oubina (Celta Vigo) - mijlocasi, David Villa si Fernando Morientes (ambii Valencia), Angel Arizmendi (Deportivo La Coruna) - atacanti. Reunirea lotului reprezentativei Spaniei va avea loc luni, de la ora 14:00, la Ciudad del Futbol de Las Rozas.

×
Subiecte în articol: sport