x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spasov se teme de Steaua

Spasov se teme de Steaua

23 Sep 2004   •   00:00

Intr-un interviu acordat cotidianului bulgar Topsport, Ferario Spasov, antrenorul lui TSKA Sofia, i-a contrazis pe conationalii sai, care au opinat ca Steaua va fi usor de eliminat din drumul spre grupele Cupei UEFA.

IONUT PADURARU

DORINTA. "Vrem revansa in fata romanilor si sa ne calificam in grupele Cupei UEFA. S-a spus ca Steaua nu este o echipa puternica, insa eu nu sunt de acord cu acest lucru", a spus Spasov. Tehnicianul bulgar a mai adaugat ca nu va apela la stratageme in meciul de campionat cu Lokomotiv Sofia pentru a-i deruta pe trimisii gruparii din Ghencea.

BILETE SCUMPE. Cotidianul bulgar mai noteaza ca, din cauza pretului biletelor, situat intre 10 leva (5 euro) si 4 leva (2 euro), este foarte probabil ca tribunele stadionului "Balgarska Armia", cel care va gazdui partida, sa nu fie pline la meciul cu Steaua. Saptamana trecuta, oficialii lui TSKA Sofia mizau pe o afluenta mare de public, propunandu-si ca returul sa se desfasoare pe arena "Vasil Levski", cu o capacitate de 55.000 de locuri, fata de 25.000 cat are propriul stadion.

Partida TSKA Sofia - Steaua, din mansa secunda a turului I al Cupei UEFA, va avea loc joi, 30 septembrie, de la ora 17:00 si porneste de la scorul de 2-1 in favoarea romanilor.

GRUPE

Tragerea la sorti a grupelor Cupei UEFA, in care s-ar putea califica si Steaua si Dinamo, daca vor trece de TSKA Sofia, respectiv Partizan Belgrad, va avea loc pe 5 octombrie, la ora 13:00, la sediul UEFA de la Nyon. Cele 40 de echipe ramase in competitie vor fi impartite in opt grupe a cate cinci formatii, fiecare urmand sa joace doua meciuri pe teren propriu si doua partide in deplasare, in urma tragerii la sorti. Primele trei echipe din fiecare grupa vor accede in faza urmatoare, unde li se vor alatura formatiile clasate pe locul trei in grupele Ligii Campionilor.
×
Subiecte în articol: sport