x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 13 septembrie 2004

SPORT/Info - 13 septembrie 2004

13 Sep 2004   •   00:00
DRAGOMIR SI SECHELARIU, LA "FANATIK SHOw". In aceasta seara, la emisiunea "Fanatik Show", realizatorul Horia Ivanovici are o distributie de zile mari. Incepand cu ora 21:00, in studioul TV Sport vor fi prezenti presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir , alaturi de presedintele de onoare al echipei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu. Invitati mai sunt Mircea Rednic, inca tehnicianul Universitatii Craiova, si atacantul stelist Adrian Neaga. In timpul emisiunii va fi prezentat un amplu interviu cu patronul Stelei, Gigi Becali si un reportaj cu Adrian Mihalcea.

HAGI STABILESTE PRIMELE. Daca presa din Turcia nu-l are la inima de cand a preluat conducerea tehnica a echipei Galatasaray, Gica Hagi se bucura de increderea conducerii. Baskanii lui "Cim Bom" au decis ca "Regele" sa stabileasca sistemul de premiere. Initial, jucatorii nu fusesera de acord sa fie premiati doar pentru serii de cate patru victorii. "Hagi va stabili un sistem de premiere special, in care jucatorii vor fi platiti in functie de cum evolueaza", noteaza Milliyet. Sobolanii nu iubesc fotbalul. Un caz inedit s-a petrecut la meciul dintre India si Japonia (0-4), disputat in preliminariile pentru CM din 2006, zona Asia. Meciul disputat pe stadionul "Salt Lake" din Calcutta a fost intrerupt 30 de minute din cauza unei pene de curent, defectiunea fiind provocata de un sobolan. Daca antrenorul japonezilor, fostul star brazilian Zico, a spus ca echipa sa nu a fost afectata, tehnicianul gazdelor a declarat ca echipa sa si-a pierdut concentrarea.

ROMANI. Sahtior Donetk s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ucrainei, dupa ce a invins cu 2-1, in deplasare, formatia TSKA Kiev. Barcauan, Florea si Marica au evoluat la echipa antrenata de Mircea Lucescu pe toata durata partidei, in timp ce Rat si Stoican au fost menajati in vederea meciului cu Milan din Liga Campionilor. In Bulgaria, Eugen Trica a marcat unicul gol al lui Litex Loveci in minutul 29 al meciului cu Slavia Sofia, scor 1-1. In Elvetia, Viorel Moldovan a deschis scorul pentru Servette Geneva in remiza, 1-1, cu Schaffhausen. Paul Codrea a inscris in minutul 39 al intalnirii castigate de echipa sa, AC Torino, in fata Veronei, in prima etapa din liga a doua italiana.

ITALIA. Inter si AC Milan au inregistrat rezultate identice in primele meciuri din etapa 1 din Serie A. "Nerazzurrii" au terminat la egalitate, 2-2, partida disputata la Verona, impotriva lui Chievo. Acelasi rezultat l-au obtinut si milanezii, dar pe teren propriu, in fata nou promovatei Livorno.

SPANIA. In etapa a 2-a din Primera Division, campioana Valencia a obtinut un egal, 2-2, in deplasare, cu Athletic Bilbao. Barcelona a invins cu 2-0 pe Sevilla, iar Real Madrid a trecut cu 1-0 de Numancia, singurul gol al "galacticilor" fiind marcat de David Beckham. Englezul se afla din nou in centrul atentiei, dupa ce News of the World a scris ieri ca s-ar putea desparti temporar de sotia sa, Victoria, desi aceasta este insarcinata.

×
Subiecte în articol: sport