x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 22 septembrie 2004

SPORT/Info - 22 septembrie 2004

22 Sep 2004   •   00:00
GHIOANE TINE APROAPE DE MIRCEA LUCESCU. Tiberiu Ghioane a fost titular in partida pe care echipa sa, Dinamo Kiev, a castigat-o in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Dnepr Dnepropetrovsk, in etapa a VII-a a campionatului Ucrainei. Ghioane a evoluat tot meciul, in timp ce coechipierul sau, Cernat, a fost rezerva. Dinamo Kiev ocupa locul doi, cu 16 puncte, cu cinci mai putine decat liderul, Sahtior, echipa antrenata de Mircea Lucescu. De precizat ca Ghioane refuza in continuare sa raspunda convocarilor la echipa nationala dupa un diferend cu Anghel Iordanescu.

CROSUL SAMSUNG. Sambata de la ora 10:00 se va da startul celei de-a patra editii a crosului Samsung Running Festival. Traseul este cel deja consacrat: Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Bulevardul Kiseleff, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle. Samsung Running Festival este un eveniment cu traditie, care se desfasoara anual in mai multe tari europene, pe un traseu de 5 km. Toti cei care parcurg traseul si depun cuponul primit la inscriere in urna special amplasata pe traseu, in Piata Victoriei, vor participa la tragerea la sorti cu premii in produse Samsung: 15 telefoane mobile, 2 cuptoare cu microunde, 2 sisteme home cinema, 3 combine audio HIFI si 5 televizoare.

GERRARD, INDISPONIBIL. Mijlocasul formatiei Liverpool, Steven Gerrard, accidentat luni in partida cu Manchester United, din etapa a VI-a a campionatului englez, ar putea lipsi la cele doua meciuri ale echipei nationale a Angliei, din luna octombrie, contand pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2006. Conform primelor analize medicale, capitanul formatiei Liverpool a suferit o fractura a osului metatarsian. Daca acest diagnostic va fi confirmat, Gerrard va absenta in partidele echipei nationale, pe 9 octombrie, cu reprezentativa Tarii Galilor si pe 13 octombrie cu cea a Azerbaidjanului.

BALACI. Echipa pregatita de antrenorul roman Ilie Balaci, Al Ahli, a invins in deplasare, cu scorul de 5-0, formatia Al Shabab, in prima etapa a campionatului Emiratelor Arabe Unite. "Vom incerca sa jucam si mai bine si sper sa construim pe acest succes noi victorii", a spus Balaci. Tehnicianul roman, care a castigat campionatul cu Al Shabab in sezonul 1994/1995, a afirmat ca fosta sa echipa are un lot valoros. "Sa castig la o asemenea diferenta depaseste cel mai indraznet vis. Stiam ca ii vom bate, insa nu ma gandeam la 5-0", a mai declarat Ilie Balaci.

LICITATIE.Un tricou udat de lacrimile fostului international englez Paul Gascoigne a fost scos la licitatie, marti, de casa Christie’s din Londra, suma cu care ar fi fost vandut ridicandu-se la aproximativ 30.000 de euro. De asemenea, casa Christie’s va scoate la licitatie si tricoul purtat de fostul international brazilian Pele in finala Cupei Mondiale din 1958, castigata de Brazilia cu scorul de 5-2 in fata Suediei. Organizatorii apreciaza ca suma care va fi licitata pentru tricoul lui Pele s-ar putea situa intre 106.000 si 152.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport