x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Info - 6 septembrie 2004

SPORT/Info - 6 septembrie 2004

06 Sep 2004   •   00:00
IARTEV RENUNTA. Selectionerul Gheorghi Iartev si-a depus demisia la Federatia Rusa de Fotbal, dupa scorul de 1-1 inregistrat de nationala Rusiei in meciul cu Slovacia. Iartev (56 de ani) a preluat conducerea tehnica a primei reprezentative in august 2003. Scaunul sau s-a clatinat dupa ce echipa a fost eliminata de la Euro 2004. Potrivit presei ruse, interimatul va fi asigurat de secundul Alexander Borodiuk. Presedintele federatiei nu a confirmat insa demisia lui Iartev.

ANTRENOR GOLGETER. Selectionerul Zambiei, Kalusha Bwalya, a marcat golul victoriei echipei sale in meciul cu Liberia, din preliminariile CM 2006, zona africana. Suparat de ineficacitatea atacantilor echipei sale, Bwalya, in varsta de 41 de ani, a intrat pe teren in locul unuia dintre elevii sai si a inscris direct din lovitura libera golul prin care Zambia a castigat cu 1-0.

ERIKSSON, IERTAT. Selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, s-a impacat cu logodnica sa, Nancy Dell’Olio. Italianca l-a iertat pe antrenorul suedez, dupa ce acesta a avut o aventura cu o fosta secretara a Federatiei Engleze, Faria Alam. "Dell’Olio a revenit in urma cu o saptamana in locuinta de doua milioane de lire sterline a lui Eriksson. Ea l-a iertat pe Sven si acum trei ani, dupa aventura cu Ulrika Jonsson. Il iubeste, in ciuda greselilor pe care el le face", a declarat cineva din anturajul cuplului pentru Sunday Mirror.

×
Subiecte în articol: sport