x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 14 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 14 septembrie 2004

14 Sep 2004   •   00:00
TRANSFERUL LUI MIHALCEA LA DINAMO TRENEAZA. Transferul lui Adrian Mihalcea la Dinamo nu a fost inca perfectat. Italienii de la Genoa nu au ajuns nici ieri la un acord cu jucatorul din cauza detaliilor financiare. Fostul atacant al "cainilor", care a fost prezent la meciul cu FC National, nu a primit din partea ultimei sale echipe nici macar acordul de a se antrena sub comanda formatiei lui Ioan Andone. Negocierile vor continua si astazi, subiectul neintelegerii reprezantandu-l datoria de circa 100.000 de dolari pe care cei de la Genoa o mai au fata de Mihalcea. (Sorin Anghel)

DATORII LA FISC DE 34,76 MILIARDE. In urma unui control efectuat la clubul din Alba-Iulia, inspectorii din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala au descoperit o datorie de 34,76 miliarde de lei catre stat, reprezentand impozit pe salarii si pe venituri din salarii, precum si neplata altor categorii de impozite. Intre timp, tanarul international de juniori al lui Apulum, George Negura (17 ani), a fost transferat la FC National pentru 10.000 de dolari. (Lucian Dobrater)

ELOGII PENTRU HAGI SI KIRITA. Victoria cu 3-1 obtinuta de Galatasaray Istanbul in fata celor de la Samsunspor a dat prilejul presei din Turcia sa laude prestatia echipei pregatite de Gica Hagi. "Milliyet" a titrat: "Nu exista echipa in Turcia care sa treaca usor peste stilul impus de Hagi". Fanatik este transant: "Se spune ca marii fotbalisti nu pot deveni si mari antrenori. Gresit. Uitati-va la Hagi". Acelasi ziar nu l-a uitat pe Giani Kirita, fundasul lui Samsun, care a deschis scorul printr-o reusita superba: "Kirita a inscris un gol de care nu ne-am satura niciodata sa-l revedem. Pana si fanii Galatei au aplaudat".

GICA POPESCU DESPRE CRAIOVA. Prezent luni in Craiova, Gica Popescu a tinut sa comenteze actuala situatie de la Universitatea: "Ma tem ca problemele nu se vor termina niciodata. Asa este moda aici, cu schimbari de antrenori si de patroni". Nu in ultimul rand, "Baciul" a adaugat ca Mircea Rednic este un tehnician valoros, aceeasi apreciere avand-o si pentru posibilul nou tehnician al "Stiintei", Victor Piturca.

VICTORIE PENTRU FEDERER. Tenismanul elvetian Roger Federer a castigat ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Favoritul numarul 1 al competitiei l-a invins in finala pe australianul Lleyton Hewitt (4), in trei seturi, 6-0, 7-6 (7/3), 6-0. In finala de dublu junioare, romancele Madalina Gojnea si Monica Niculescu au cedat in fata perechii Marina Erakovici (Noua Zeelanda) si Michaella Krajicek (Olanda): 6-7, 0-6.

×
Subiecte în articol: sport