x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 15 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 15 septembrie 2004

15 Sep 2004   •   00:00
RESTANTELE SE JOACA PE 22 SEPTEMBRIE. Liga Profesionista de Fotbal, condusa de Dumitru Dragomir, a decis ca restantele din cadrul etapei a III-a a Diviziei A sa se dispute pe 22 septembrie. Meciurile au fost amanate pentru participarea in cupele europene. Programul este: FC Brasov - Otelul Galati (ora 17:00 - Telesport), "Poli" Iasi - Dinamo (17:00 - National TV) si Steaua - Apulum (20:00 - TVR 1). Reprezentantii cluburilor Steaua si Dinamo, formatii aflate in cursa pentru calificarea in grupele Cupei UEFA, au contestat decizia LPF din cauza programului prea incarcat.

NEMULTUMIRE FINANCIARA. Dupa o perioada scurta de liniste, printre jucatorii Otelului au aparut din nou nemultumiri. Este vorba de doua prime restante neacordate, in jur de 1.000 de dolari pentru fiecare, dupa victoriile de pe teren propriu cu Farul si Sportul Studentesc, plus o rata din contracte. Presedintele gruparii de la Dunare, Nicolai Boghici, a anuntat ca banii se vor achita pana la partida de duminica, de la Bistrita. "Isi vor primi drepturile financiare, sa stea linistiti!", a spus oficialul "otelarilor". (Daniel Stan)

CLAUDIU KESERU, LANGA FLORIN BRATU. Transferat la FC Nantes in vara anului trecut, Claudiu Keseru (17 ani) a fost chemat de conducerea tehnica la echipa mare, desi internationalul roman de tineret va implini 18 ani abia in ianuarie 2005. "Daca isi va demonstra calitatile aratate la echipa de tineret, va semna imediat contract de profesionist", a declarat presedintele "canarilor", Jean-Luc Gripond. Keseru, considerat de oficialii gruparii din Ligue1 "o mica minune", il va avea printre coechipieri pe fostul rapidist Florin Bratu.

IRANIAN INTERZIS LA TEL-AVIV. Partida din aceasta seara dintre Maccabi Tel-Aviv si Bayern Munchen, din cadrul Grupei C a Ligii Campionilor, a creat deja tensiuni in cadrul ambelor tabere. Astfel, desi, initial, anuntase ca iranianul Vahid Ashemian va face parte din lot, conducerea bavareza a fost nevoita sa renunte la fotbalist din motive politice. Totul din cauza tensiunilor existente intre Iran si Israel de peste 25 de ani, de cand islamistii au preluat puterea la Teheran. De atunci, nici un sportiv iranian nu a mai calcat teritoriul israelian. Referitor la acest aspect, presedintele gruparii germane, Franz Beckenbauer, a declarat: "Hashemian este jucatorul lui Bayern si trebuia sa joace. Politica trebuie sa ramana in afara terenului de sport". Jucatorul a luat singur decizia, dupa ce s-a gandit ca prezenta sa ar putea avea repercusiuni grave.

×
Subiecte în articol: sport