x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 2 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 2 iulie 2004

02 Iul 2004   •   00:00

AS Roma - Chivu, la concurenta cu Sevcenko

Internationalul roman Cristi Chivu este nominalizat pentru titlul de cel mai bun "stranier" din campionatul Italiei. Aparatorul echipei AS Roma, in prezent accidentat, va fi invitat la gala "Eurochampion 2004", care se va desfasura la Teatrul "Giovanni" din Udine, la data de 13 septembrie. Contracandidatul lui Chivu este atacantul formatiei AC Milan, ucraineanul Andrei Sevcenko.

Ceahlaul - Stefan nu mai cumpara loc

Desi a promis inaintea alegerilor pentru Primarie ca, in situatia in care va castiga, va cumpara un loc pe prima scena pentru Ceahlaul Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan s-a razgandit. "Am purtat tratative cu Apulum Alba-Iulia, dar nu s-a concretizat nimic. Daca, de exemplu, Sportul Studentesc nu primeste licenta, noi vom reveni in Divizia A pe criteriu sportiv. Dar nu o sa cumpar nici un loc. Asa a decis Consiliul de Administratie", a declarat noul edil al urbei nemtene.

Statistica - Dinamo, locul 58 in lume!

Campioana Romaniei, Dinamo Bucuresti, a urcat 7 pozitii in clasamentul mondial al cluburilor. Daca luna trecuta ocupa locul 65, gruparea "alb-rosie" se afla in acest moment pe 58, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistici. Podiumul este alcatuit din Celtic Glasgow, FC Sao Paolo si Valencia. Steaua se afla pe locul 160.

Transfer - Dennis Serban, in Israel

Fostul international Dennis Serban va fi in aceasta vara protagonistul unui transfer in prima liga israeliana. Noua echipa a mijlocasului roman este Hapoel Bnei Sakhnin, echipa clasata pe locul 10 in campionat si castigatoarea Cupei Israelului. Ultima echipa la care a evoluat Serban este Petrolul, formatie cu care a retrogradat in Divizia B la finalul sezonului trecut. Inainte de a se intoarce in Romania, acesta a evoluat la formatia spaniola Poli Ejido.

"U" Craiova - Goalkeeper italian in Banie

La antrenamentul de ieri al Universitatii si-a facut aparitia un portar italian de 22 ani care se numeste Alessandro Flauto. Despre acesta nimeni nu stie mare lucru, dar se pare ca va fi cooptat in lotul Craiovei. In alta ordine de idei, patronul Universitatii, Dinel Staicu, a declarat ieri ca in iarna sau cel tarziu vara viitoare va lasa echipa: "Am vorbit cu jucatorii si pentru ca nimeni nu a dorit sa preia echipa, o mai tin eu pana la iarna sau cel tarziu vara viitoare". (Mario Morcov)

EDITIA a II-a

Dinamo - 3-0 cu Servette Geneva

Campioana Romaniei, Dinamo, a reusit sa castige aseara un nou meci amical in turneul din Elvetia. Trupa din Stefan cel Mare a dispus cu un categoric 3-0 de noua echipa a lui Viorel Moldovan (care nu a evoluat ieri), Servette Geneva. Golurile "cainilor" au fost reusite de Baltoi (’26), Ciobotariu (’65), Ciubotariu (’77), iar antrenorul Ioan Andone a inceput partida cu urmatorul "11": Cr. Munteanu - Galamaz, Alistar, Iordache - Fl. Petre, Tames, Burca, Semeghin - Baltoi, Danciulescu, Cl. Niculescu.
×
Subiecte în articol: sport