x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 22 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 22 septembrie 2004

22 Sep 2004   •   00:00
AMICAL CU MACEDONIA. Echipa nationala de futsal a Romaniei va disputa astazi si maine, la Targu-Mures, doua meciuri amicale in compania echipei similare a Macedoniei. Partidele se vor disputa incepand cu ora 17:00, fiind transmise in direct de postul National TV, oficialii federatiei de resort declarand ca se asteapta prezenta multor targmureseni la Sala Sporturilor.

ARESTARI LA SALONIC. Cinci suporteri ai echipei elene PAOK Salonic au fost condamnati la un an de inchisoare, cu suspendare, ca urmare a incidentelor provocate la finalul partidei disputate joi cu formatia olandeza AZ’67 Alkmaar, in prima mansa a turului intai al Cupei UEFA. PAOK Salonic a fost invinsa, cu scorul de 3-2, pe teren propriu, ceea ce a provocat reactia violenta a suporterilor. Acestia au incendiat scaunele de plastic de pe stadion si le-au aruncat spre pompieri.

COPIII NU-L VOR PE BECKHAM. O linie vestimentara pentru copii purtand numele internationalului englez David Beckham s-a dovedit a fi un mare esec, informeaza The Mirror. Firma Marks and Spencer (M&S), care produce si haine pentru copii purtand marca David Beckham, nu va reinnoi contractul de 3 milioane de euro cu fotbalistul englez, din cauza vanzarilor foarte slabe inregistrate de produsele respective. "Cred ca le sunt mai simpatic copiilor decat adultilor", declara Beckham cu ocazia lansarii, insa, un an mai tarziu, gama DB07 a mers atat de prost incat s-a renuntat la colectia pentru primavara 2005.

A MURIT BRIAN CLOUGH. Fostul antrenor al echipei engleze Nottingham Forest, Brian Clough, a decedat luni, in spital, la varsta de 69 de ani, dupa ce a suferit, in ultimii ani, de cancer la stomac. In luna ianuarie, Clough a fost supus unui transplant de ficat. Brian Clough a recunoscut, intr-o autobiografie publicata in 2003, ca sanatatea sa a fost distrusa de consumul de alcool. Ca jucator, Clough a evoluat la echipele Middlesbrough (1955-1961) si Sunderland (1961-1964) si a fost selectionat de doua ori in echipa Angliei. Ulterior, el a pregatit formatiile Hartlepools, Derby County, Brighton And Hove Albion, Leeds United.

×
Subiecte în articol: sport