x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 23 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 23 septembrie 2004

23 Sep 2004   •   00:00
MIHALCEA S-A INTORS PE ASCUNS LA DINAMO. Adrian Mihalcea si-a reziliat contractul cu Genoa 1893. Marti noapte, el a revenit in tara, iar de aseara se afla la dispozitia antrenorului Ioan Andone. Oficialii dinamovisti nu s-au dezmintit nici de data aceasta, pastrand mare secret in privinta readucerii lui Mihalcea. Presedintele Badea ne-a declarat ieri ca jucatorul se afla inca la Genoa, in timp ce tratativele se purtau de zor in biroul directorului executiv Cristi Borcea. Se pare ca atacantul a semnat o intelegere pe trei sezoane, urmand a primi 120.000 de euro pe an. (Daniel Stan)

IOSIF ARMAS A RENUNTAT LA BOX. Presedintele Federatiei Romane de Box, Iosif Armas, a anuntat ieri ca renunta la conducerea forului pugilistic romanesc, deoarece nu mai are suficient timp pentru a se ocupa de acest sport. "M-am gandit sa renunt la calitatea mea de presedinte al FR Box si sa las posibilitatea ca alti iubitori de box sa poata accede la aceasta responsabilitate", a spus Armas, ales presedinte la 17 noiembrie 2001.

DEJAN SAVICEVICI A FOST ARESTAT. Fostul international iugoslav Dejan Savicevici a fost arestat la Podgorica, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul agentului de circulatie. Savicevici nu a oprit la un semnal al agentului de circulatie, apoi a trecut pe culoarea rosie a semaforului si s-a deplasat la domiciliul sau, unde a interzis accesul unei patrule. Potrivit cotidianului sarb Vijesti, fotbalistul ar fi vorbit vulgar cu politistii, el urmand sa fie audiat de un judecator.

CONTRA A DEBUTAT LA BROMWICH. Mijlocasul Paul Codrea a fost titular in partida pe care echipa sa, AC Torino, a castigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Genoa, in etapa a III-a din Serie B. Piacenza, cu mijlocasul Bogdan Patrascu integralist, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0, de Modena. Mijlocasul Catalin Racanel a fost titular in partida pe care echipa sa, Eintracht Trier, din divizia secunda, a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 3-4 la loviturile de departajare, in fata lui TSV München 1860, din liga a doua, in 16-imile de finala ale Cupei Germaniei. Arminia Bielefeld, fara Claudiu Raducanu in primul 11, a invins, in deplasare, cu scorul de 4-2, formatia de amatori a clubului FC Köln. Cosmin Contra a fost titular in partida pe care echipa sa, West Bromwich Albion, a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 1-2 dupa prelungiri, in fata gruparii din liga a treia Colchester United, in turul doi al Cupei Ligii Angliei. Echipa Wolverhampton Wanderers, fara atacantul Ionel Ganea accidentat, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, de formatia din liga a doua Burnley.

SORIN BOCA L-A IERTAT PE ARHIRE. Mijlocasul Iulian Arhire, 28 de ani, a fost reprimit miercuri in lotul echipei Poli Iasi. Presedintele interimar al gruparii, Sorin Boca, a declarat ca a decis sa ii acorde jucatorului o ultima sansa. "Am luat aceasta hotarare tinand cont de situatia actuala a echipei. In conditiile in care urmeaza sa jucam la Galati, echipa la care el a evoluat anterior, am decis sa-l reprimim in lot", a spus oficialul gruparii Poli Iasi. Fostul presedinte al clubului, Marius Stan, l-a exclus din lot pe Arhire in urma cu o saptamana, deoarece jucatorul a refuzat sa intre in cantonament, pe motiv ca este accidentat.

MUTU, TITULAR CU MIDDLESBROUGH? Internationalul roman Adrian Mutu ar putea fi titular in meciul pe care formatia Chelsea Londra il va disputa sambata, la Middlesbrough in cadrul etapei a VII-a din campionatul Angliei. "Antrenorul Jose Mourinho trebuie sa decida pe cine va folosi dintre Mateja Kezman si Adrian Mutu in linia de atac in deplasarea de la Middlesbrough", scrie The Sun. Tehnicianul portughez Jose Mourinho a afirmat ca nu este suparat pe atacantii sai, dupa meciul Chelsea - Tottenham, 0-0.

UN NOU PROCES CU PRESA. Fotbalistul britanic David Beckham si sotia sa, Victoria, au decis sa dea in judecata tabloidul News of the World pentru un articol din luna aceasta in care se afirma ca cei doi ar fi pe punctul de a se desparti. Potrivit avocatilor cuplului, articolul aparut pe 12 septembrie este mincinos si "a generat tensiuni in cuplu si familie", au precizat avocatii intr-un comunicat. David si Victoria au propus tabloidului sa publice o dezmintire si scuze, dar saptamanalul a decis sa nu accepte oferta.

ANDONE S-A INTALNIT CU FANII. Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, s-a intalnit marti seara cu fanii pentru a discuta in special problema portarului Bogdan Stelea, care a fost huiduit de galerie la meciul cu FCM Bacau. "Poate este normal ca fanii nostri sa nu uite ca Stelica a castigat titlul cu Steaua si s-a bucurat, dar oricine ar face asta. Sa nu se uite insa ca a fost format de Dinamo si are aceleasi performante si aici. Dinamo are nevoie de Stelea", a declarat tehnicianul "cainilor".
×
Subiecte în articol: sport