x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 24 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 24 septembrie 2004

24 Sep 2004   •   00:00
DINEL STAICU ESTE DIPLOMAT. Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a dorit sa-si expuna punctul de vedere vizavi de decizia Comisiei de Disciplina in litigiul dintre FC National si gruparea olteana. "Regulamentul era clar: Trebuia sa ne dea punctele. Daca s-a trecut de la 5 la 8 jucatori straini, probabil ca, in curand, se va ajunge la 12". Acesta a tinut insa sa faca si o precizare diplomatica: "Totusi, atat timp cat nu am castigat pe teren, nu cred ca meritam punctele. Ar fi trebuit sa le fi dat o amenda ori o sanctiune". (Mario Morcov)

ROMANCELE, LA UN PAS DE EUROPENE. Echipa de baschet feminin a Romaniei a invins la Targoviste, cu scorul de 71-60 (38-33), reprezentativa Belgiei, intr-un meci contand pentru grupa C a preliminariilor Campionatului European din 2005. "A fost un meci mai greu decat cel cu Germania, pentru ca adversarele noastre de astazi au venit sa joace ultima carte. Dar inca o data am demonstrat ca suntem o echipa adevarata", a declarat cea mai buna jucatoare a echipei Romaniei, Monica Brosovszky. Ultimul meci al Romaniei se joaca sambata, cu Israel.

AC MILAN, INVINSA ACASA. Messina a reusit miercuri seara surpriza etapei a 3-a din Serie A, invingand cu 2-1 campioana AC Milan chiar pe San Siro. AC Parma, cu Ianis Zicu integralist, a pierdut acasa, 1-2 cu Bologna, echipa la care Vali Nastase nu a evoluat. Alte rezultate din Serie A: Roma - Lecce 2-2, Atalanta - Inter 2-3, Brescia - Lazio 0-2, Cagliari - Siena 2-0, Reggina - Livorno 2-1, Sampdoria - Juventus 0-3, Chievo - Udinese 0-0, Palermo - Fiorentina 0-0.

OVIDIU NATEA A DEMISIONAT. Presedinte Federatiei Romane de Volei, Ovidiu Natea, si-a dat demisia din functie, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare, care a avut loc, ieri, la sediul Agentiei Nationale pentru Sport, dupa ce membrii Adunarii au solicitat organizarea de alegeri anticipate. "Hotararea de a-mi da demisia am luat-o cu mai mult timp in urma. Am analizat hartiile trimise in teritoriu de subordonatii mei si am constatat greseli impardonabile. Ma consider tradat in acest joc, care a fost unul murder", a declarat Natea, care a parasit sedinta imediat dupa ce si-a prezentat, verbal, demisia.

VALENCIA A ZDROBIT PE DEPORTIVO. Campioana Valencia a invins cu 5-1 pe terenul lui Deportivo La Coruna, in etapa a 4-a din Primera Division. Doar doua echipe reusisera sa castige cu scoruri mai mari pe "El Riazor": Barcelona, 7-0 in 1956, si Compostela, 6-2 in 1998. Alte rezultate din etapa a 4-a: Albacete - Mallorca 0-0, Betis - Bilbao 2-1, Sociedad - Santander 0-1, Getafe - Espanyol 1-0, Levante - Atletico Madrid 1-0, Villarreal - Sevilla 0-0, Malaga - Numancia 4-1.

×
Subiecte în articol: sport