x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 25 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 25 septembrie 2004

25 Sep 2004   •   00:00
CHIVU SI CODREA REVIN LA NATIONALA. Selectionerul Anghel Iordanescu a convocat 13 "stranieri" pentru meciul cu Cehia, de la Praga, din 9 octombrie, contand pentru preliminariile CM-2006. Printre acestia se afla Chivu si Codrea, absenti de la ultimele partide ale Romaniei. Ceilalti jucatori carora li s-au trimis telegrame de convocare sunt Lobont (Ajax), Stoican, Barcauan, Rat, Marica (toti Sahtior), Iencsi, Soava (ambii Spartak Moscova), Pancu (Besiktas), Cernat (Dinamo Kiev), Mutu (Chelsea), Dancia (Torpedo Moscova). Reunirea lotului va avea loc luni, 4 octombrie.

UN NOU SEF IN LOCUL LUI MORARIU. Constantin Diaconu a fost numit, prin decizia premierului Adrian Nastase, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, dupa ce Octavian Morariu a demisionat din functie, motivandu-si decizia prin faptul ca a ajuns la final de mandat. Diaconu a ocupat pana in prezent functia de vicepresedinte in cadrul ANS. "In principiu, voi continua programele la care am lucrat in perioada in care eram vicepresedinte. Urmaresc diversificarea surselor de finantare a programelor sportive si implicarea administratiei locale in astfel de proiecte", a spus Diaconu.

PASCU, CERCETAT DE POLITIE. Directorul general al FC Brasov, Romeo Pascu, este cercetat de politie pentru ca nu ar fi furnizat date reale referitoare la sumele pe care gruparea brasoveana ar fi trebuit sa le achite ca impozit la bugetul de stat. "Nu vreau sa discut nimic despre acest subiect, am spus tot ce aveam de spus la politie. Eu sunt mai batran si poate de aceea vor sa se sparga toate in capul meu", a declarat el. Potrivit unor controale efectuate de Directia de finante publice Brasov, datoria gruparii brasovene se pare ca este de circa 130 miliarde de lei.

NICOLAE MITEA, TOT LA TINERET. Nicolae Manea, antrenorul echipei nationale de tineret, a convocat sapte jucatori legitimati la cluburi din strainatate pentru partida Cehia - Romania, programata in 8 octombrie 2004, de la ora 17:40, la Mlada Boleslav, in preliminariile Campionatului European de tineret 2006. Astfel, la reunirea lotului, care va vea loc luni la Casa Fotbalului, vor fi prezenti Hutan, Cocis, Florescu (toti FC Serif Tiraspol), Tamas (Spartak Moscova), Keseru (FC Nantes), Zicu (Parma) si Mitea (foto) (Ajax).

WAYNE ROONEY, LA TRIBUNAL. Internationalul englez Wayne Rooney a fost gasit vinovat de un tribunal din Liverpool, pentru ca a condus fara asigurare. In varsta de 18 ani, Rooney a fost oprit de Politia Rutiera in timp ce se afla la volanul autoturismului sau BMW X5. Acesta nu s-a prezentat in decurs de sapte zile cu documentele solicitate de politisti. Rooney a fost declarat vinovat, intr-un verdict dat in absenta sa. Acesta poate primi o amenda si o eventuala suspendare a carnetului.

×
Subiecte în articol: sport