x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 3 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 3 iulie 2004

03 Iul 2004   •   00:00

Farul - Pascovici s-a intors la Constanta

Dupa ce a parasit gruparea de pe Litoral fara acordul conducerii, fundasul Cosmin Pascovici s-a intors la Farul Constanta. Amenintat cu plata sumei de 60.000 de dolari si cu o eventuala suspendare pana in 2006, cand ii expira contractul cu Farul, Pascovici s-a prezentat la club pentru o intrevedere cu presedintele Farului, Marcel Lica. "Am purtat o discutie cu Pascovici, spunandu-i sa se alature echipei, pentru pregatire. De asemenea, l-am anuntat sa vina sambata la Adunarea Generala a FC Farul, pentru a i se comunica masurile ce se vor lua impotriva lui, pentru incalcarea grava a regulamentului de ordine interioara", a declarat Marcel Lica, care a precizat ca jucatorul constantean a refuzat sa se antreneze cu echipa.

Demisie - Geolgau a plecat de la Fram Reykjavik

Antrenorul roman Ion Geolgau a demisionat de la conducerea tehnica a echipei islandeze Fram Reykjavik, pe care a pregatit-o din luna februarie a acestui an. In prezent, Fram Reykjavik ocupa penultimul loc in prima liga din Islanda, cu 5 puncte in 7 meciuri disputate. Geolgau a fost inlocuit de Olafur Kristjansson, in varsta de 36 de ani, fost antrenor secund al echipei daneze AGF Aarhus. Inainte de a pregati pe Fram Reykjavik, fostul component al "Craiovei Maxima" a mai antrenat timp de patru ani in Insulele Feroe.

Reziliere - Atletico renunta la Catalin Munteanu

Catalin Munteanu isi va rezilia contractul cu gruparea spaniola Atletico Madrid, informeaza cotidianul Mundo Deportivo. Sursa citata mentioneaza ca fostul stelist are mari sanse sa fie achizitionat de Albacete, grupare la care a jucat sezonul trecut sub forma de imprumut. "Negocierile sunt foarte avansate si jucatorul nu va participa la stagiul de pregatire de la San Rafael. Romanul ocupa un loc de extracomunitar si nu a reusit sa se impuna la gruparea madrilena", noteaza cotidianul spaniol.

Old-Boys - "Cainii" dau piept cu Baia Mare

Astazi, de la ora 18:00, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare se va disputa meciul de old-boys dintre Dinamo si FC Baia Mare. Fanii "cainilor rosii" vor putea revedea la joc fostele mari glorii ale ros-albilor, Lica Movila, Ionel Augustin ori Gigi Multescu. "Convocarile la meciurile de old-boys sunt unice. Traim momente de bucurie si ne simtim din nou fotbalisti", a declarat Gigi Multescu. Intrarea la partida este libera.
×
Subiecte în articol: sport