x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 3 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 3 septembrie 2004

03 Sep 2004   •   00:00
STELEA A SEMNAT CU DINAMO. Desi ajunsese la o intelegere cu Poli "AEK" Timisoara, Bogdan Stelea s-a razgandit in ultimul moment si a semnat ieri, pe doi ani, un contract cu Dinamo, echipa la care a evoluat in perioada 1987-1992. Dezamagiti de evolutia penibila a lui Cristi Munteanu in partida cu CFR Cluj, pierduta cu 4-2, oficialii din "Stefan cel Mare" au apelat la serviciile lui "Arnold". Revenirea la Dinamo ar putea reprezenta pentru fostul goalkeeper al Salamancai sansa de a intra din nou in vederile selectionerului Anghel Iordanescu. (Catalin Fainisi)

ADRIAN MIHALCEA, IMPRUMUTAT LA MODENA. Adrian Mihalcea a intrat in ultima vreme intr-un con de umbra. Transferat de la Dinamo la Genoa, in ianuarie 2002, "Taranul" a fost imprumutat dupa un sezon si jumatate la Hellas Verona, tot in Serie B. Ex-dinamovistul a semnat insa miercuri seara un contract cu Modena, unde va juca pana la finele acestui sezon. Initial s-a vorbit despre un imprumut la Napoli, dar conducerea genoveza a preferat sa-l imprumute pe roman la Modena. "Nu ma puteam duce la o echipa falimentara, cum era Napoli", a declarat Adrian Mihalcea. (Daniel Stan)

ABRAMOVICI E IN REGULA. UEFA a decis ieri ca nu exista un conflict de interese in ceea ce-l priveste pe patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, despre care se credea ca ar fi actionar majoritar si la TSKA Moscova. Potrivit site-ului oficial al forului european, verificarea legaturilor lui Abramovici cu gruparea moscovita a reprezentat o procedura de rutina inaintea inceperii Ligii Campionilor. Regulamentul UEFA interzice ca o persoana sa detina pachetul majoritar de actiuni la doua cluburi care participa in aceeasi competitie. Chelsea si TSKA Moscova fac parte din grupa H a Ligii Campionilor, alaturi FC Porto si Paris Saint Germain.

"MOURINHO, ESTI UN OM MORT!" Antrenorul lui Adrian Mutu, portughezul Jose Mourinho, a recunoscut ca a primit amenintari cu moartea inaintea finalei Ligii Campionilor, castigata cu 3-0 de fosta sa echipa, FC Porto, in fata francezilor de la AS Monaco. "Am primit un apel telefonic, iar un barbat mi-a spus: «Acum nu-ti vom face nimic pentru ca mai exista o finala de disputat. Insa, dupa ce aceasta se va termina, esti un om mort. Dupa ce vei ajunge la Porto, locul iti este pregatit si nu ai nici o sansa»", a afirmat actualul antrenor al lui Chelsea. Tehnicianul portughez a fost extrem de criticat pentru ca imediat dupa meci s-a intors la Lisabona si nu la Porto, si pentru ca nu s-a alaturat bucuriei generale dupa victorie.

OTELUL GALATI, IN ASCENSIUNE. Otelul Galati a urcat 29 de locuri in clasamentul mondial al cluburilor. La inceputul lunii august, galatenii se aflau pe pozitia 198, iar acum ocupa locul 169, cu 88 de puncte. In schimb, Dinamo a coborat noua pozitii, ocupand locul 55, cu 132 de puncte. La randul sau, Steaua se afla pe 173, cu 87 de puncte, 12 locuri mai jos decat in luna trecuta. Pe primele trei pozitii ale clasamentului se gasesc Real Madrid (289 puncte), Valencia (284) si Manchester United (277).

×
Subiecte în articol: sport