x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 5 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 5 iulie 2004

05 Iul 2004   •   00:00

Formula 1 - Tot Schumacher!

Michael Schumacher a castigat ieri Marele Premiu al Frantei, de la Magny-Cours, pilotul de la Ferrari fiind la a 9-a victorie din cele 10 curse disputate pana acum. Pe locul secund s-a clasat Fernando Alonso, de la Renault, iar Rubens Barrichello a intregit podiumul. In clasamentul general al pilotilor, Michael Schumacher este lider, cu 90 de puncte, fiind urmat de coechipierul sau, Rubens Barrichello.

Box - Doroftei devine canadian

Pugilistul roman Leonard Doroftei, sotia sa si cei trei copii vor primi astazi cetatenia canadiana. "Doi dintre cei trei copii s-au nascut aici, de aceea trebuia sa devin cetatean canadian", a declarat Doroftei, adaugand ca va sarbatori acest eveniment abia dupa meciul cu Arturo Gatti, contand pentru titlul mondial al versiunii WBC la categoria usoara, de la 24 iulie.

Wimbledon - Sarapova, castigatoare

Maria Sarapova a castigat sambata turneul feminin de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 6-1, 6-4, pe americanca Serena Williams, detinatoarea titlului. Rusoaica in varsta de 17 ani si 2 luni este a doua cea mai tanara castigatoare a turneului londonez, ea fiind depasita doar de elvetianca Martina Hingis, care a castigat trofeul in 1997, la 16 ani si 9 luni.

"U" Craiova - Posibil amical cu Arsenal

Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca este posibil ca turneul de pregatire pe care echipa il va desfasura in Austria sa se prelungeasca cu doua zile, motivul fiind posibilitatea disputarii unui meci amical cu Arsenal Londra. "Arsenal va ajunge acolo la 16 iulie. Daca Dinel Staicu nu va fi de acord, voi suporta eu cheltuielile de cazare pentru zilele in plus", a spus Rednic.

Rapid - Rada, ofertat de Anderlecht

Fundasul Ionut Rada a primit o oferta de la Anderlecht Bruxelles. Belgienii ii ofera jucatorului un salariu de 150.000 de dolari, Rapid urmand sa primeasca 200.000 de dolari. In cazul transferului, locul acestuia urmeaza sa fie luat de nemteanul Lucian Goian. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport