x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 7 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 7 iulie 2004

07 Iul 2004   •   00:00

Mutu, dat exemplu de Mourinho

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, a declarat ca Adrian Mutu este un bun exemplu de jucator care vrea sa ramana si sa lupte pentru echipa. "Dorinta jucatorului este cruciala pentru mine. Am vorbit cu Mutu despre ambitiile sale pentru acest sezon. Este un bun exemplu pentru ceea ce imi doresc de la jucatori. A spus ca vrea un inceput de sezon reusit. Mi-a spus ca simte ca poate da mult mai mult in acest campionat", a spus Mourinho. Tehnicianul portughez a verificat forma sportiva a atacantului roman la primul antrenament.

FC Arges - "Vulturi" studiosi

Patru componenti ai lotului echipei FC Arges, Mircea Negru, Adrian Ionescu, Andrei Prepelita si Stefan Savulescu, au sustinut cu succes proba de Bacalaureat, reusind sa obtina medii peste 7. Cei patru s-au alaturat imediat colegilor aflati in cantonament la Sinaia. La finele saptamanii viitoare, gruparea din Trivale va participa la un turneu la Brasov, alaturi de echipa gazda, de Dinamo si de FCM Bacau.

Rapid - Rapid plateste pentru Grigore

Costurile contraexpertizei in "cazul Nicolae Grigore", fotbalist depistat pozitiv la un control antidoping efectuat in returul sezonului trecut, vor fi suportate de clubul Rapid, care il are sub contract pe internationalul de tineret. Pana atunci insa, Comisia de Disciplina a LPF va analiza din nou cazul, amanat in urma cu trei saptamani. Altfel, in cadrul turneului din Elvetia, din perioada 14-25 iulie, giulestenii vor disputa patru meciuri amicale: cu FC Sion, Neuchatel Xamax, Sochaux si inca un adversar nedesemnat.

Gloria - Minteuan revine la echipa

Imediat dupa "amicalul" sustinut duminica in compania lui "Poli" AEK Timisoara, scor 1-0, Gloria Bistrita a plecat intr-un stagiu de pregatire la Predeal. In perioada "ozonificarii" montane, gruparea pregatita de Constantin Carstea va sustine si trei meciuri amicale, cu FC Otopeni, FC Brasov si CFR Cluj. Referitor la situatia lui Minteuan (foto), plecat de la echipa, "vicele" Ioan Horoba a declarat: "S-a ajuns la un consens si il asteptam la Predeal". La sfarsitul saptamanii, bistritenii vor pleca intr-un turneu in Ungaria, la Gyor.

Apulum - Meci contra lui MSK Zilina

Incepand din data de 15 iulie, Apulum Alba-Iulia va efectua un turneu in Austria, in localitatea Salzburg, perioada in care va sustine si patru partide de verificare. Interesant, adversari le vor fi si slovacii de la MSK Zilina, pe care Dinamo ii va intalni in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Pana la plecarea in Austria, elevii pregatiti de Stelian Gherman se afla in pregatire in statiunea Sovata. (Lucian Dobrater)

×
Subiecte în articol: sport