x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 7 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 7 iulie 2004

07 Iul 2004   •   00:00

Baschet - Adversarele echipelor romanesti in Cupa FIBA

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSU Asesoft Ploiesti, face parte din grupa C a Conferintei de Sud a Cupei FIBA, dupa cum s-a stabilit in urma unei trageri la sorti ce a avut loc la München. Adversarele ploiestenilor vor fi echipele Apoel Limassol (Cipru) si Banvit SC (Turcia). Vicecampioana Dinamo Erbasu Bucuresti va evolua in grupa B a competitiei, alaturi de formatiile cipriote Apoel Nicosia si ENAD Ayios Dometios. In Cupa FIBA la baschet feminin, Livas Petrom Targoviste, castigatoarea Campionatului National, va evolua in grupa C a Conferintei de Sud, grupa din care mai fac parte echipele Acadimia 75 Atena (Grecia), Levski Sofia (Bulgaria) si o alta ce urmeaza a fi desemnata.

Tenis - Pavel ocupa locul 18 in clasamentul ATP

Tenismanul Andrei Pavel se afla in acest moment pe locul 18 in clasamentul ATP 2004 Indesit Race, cu 164 de puncte, in coborare cu trei pozitii fata de saptamana trecuta. In aceeasi ierarhie, Victor Hanescu a cazut sapte pozitii in top, ocupand pozitia 67, cu 65 de puncte. Luni, perechea Andrei Pavel/Tom Vanhoudt (Romania/Belgia) s-a calificat in turul doi al turneului de la Gstaad, dotat cu premii in valoare totala de 544.750 de euro. Cei doi au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-1, cuplul ceh Tomas Cibulec/Petr Pala. Tenismanul Razvan Sabau, cap de serie numarul 3, a fost eliminat, cu scorul de 6-4, 6-1, de belgianul Jeroen Masson, in primul tur al challangerului de la Budaors, dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari.

Copil - Beckham mai vrea o fetita

Aflati in acest moment in vacanta intr-o statiune luxoasa din Maroc, David si Victoria Beckham au declarat ca isi doresc inca un copil, de preferinta o fetita, informeaza The Sun. "David este suparat, dupa ce prestatia sa la Euro 2004 a fost atat de aspru criticata, iar Victoria vrea sa il ajute sa depaseasca criza. Au discutat despre posibilitatea de a mai avea copii si ar fi incantati daca ar avea o fetita. Un copil ar fi perfect pentru ei, ca sa uite toate necazurile si sa inceapa o viata noua in Spania", a comentat un prieten al celor doi.

×
Subiecte în articol: sport