x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 7 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 7 septembrie 2004

06 Sep 2004   •   00:00
RONALDO SE LOGODESTE CU UN FOTOMODEL. Ronaldo nu s-a urcat ieri alaturi de coechipierii sai in avionul care a transportat nationala Braziliei in Germania pentru meciul amical de maine. "Fenomenul" l-a convins pe selectionerul Carlos Alebrto Parreira ca merita cateva ore libere pentru a sarbatori oficial logodna cu fotomodelul Daniela Cicarelli (foto). Antrenorul s-a lasat induplecat si pentru faptul ca Ronaldo a deschis scorul in primul minut al partidei, castigata de Selecao duminica in fata Boliviei, dovedind ca este intr-o forma perfecta. (Delia Gomoescu)

AEROBIC O LUNA, FARA OPRIRE. Instructorul de aerobic Kelemen Ida, din Sfantu Gheorghe, impreuna cu zece tineri, dintre care doi baieti, cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, au inceput la 5 august un maraton aerobic pentru a intra in Guiness World Record. Echipa a incheiat duminica seara, la ora 22:00, maratonul, astazi urmand sa fie trimise actele si casetele inregistrate la Guiness World Record pentru omologarea recordului. Sportivii au facut aerobic timp de o luna fara oprire si prin rotatie, iar in ultimele 24 de ore intreaga echipa a fost nevoita sa fie pe scena, nemaiavand posibilitatea sa doarma.

ROONEY, VECIN CU FERGUSON. Jucatorul echipei Manchester United, Wayne Rooney, isi va cumpara o casa situata in apropierea resedintei tehnicianului Alex Ferguson. In contractul lui Rooney cu Manchester exista o clauza prin care fotbalistul este obligat sa locuiasca la foarte mica distanta de resedinta antrenorului, pentru a putea fi supravegheat.

TRIFU, INVINGATOR LA FREUDENSTADT. Perechea Gabriel Trifu/Alexander Waske (Romania/Germania), cap de serie numarul 3, a castigat challangerul de la Freudenstadt, dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de euro. Trifu si Waske au invins in finala cu 6-3, 6-7 (5/7), 6-2 cuplul spaniol Salvador Navarro/Santiago Ventura, cap de serie numarul 4.

18,25 MILIARDE DE EURO LA BEIJING. Organizatorii JO 2008 de la Beijing cauta solutii pentru economisirea a 600 de milioane de euro din costurile prevazute pentru constructia de noi arene. Cea mai mare parte a bugetului va fi alocata Stadionului National care va gazdui ceremoniile de deschidere si de inchidere, precum si probele de atletism. Costurile in materie de infrastructura, in perspectiva gazduirii JO 2008, sunt estimate la un total de 18,25 de miliarde de euro.

×
Subiecte în articol: sport