x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 8 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 8 iulie 2004

08 Iul 2004   •   00:00

Pancu se simte fericit la Besiktas

Daniel Pancu a declarat ca este foarte fericit la Besiktas Istanbul si ca nu intentioneaza sa paraseasca gruparea de la Stramtoarea Bosfor. "Nici nu se pune problema sa plec. Este exclus ca cineva sa doreasca sa paraseasca un loc unde se simte bine. Am discutat cu conducerea clubului si am anuntat ca vreau sa raman", a spus Pancu. Fotbalistul roman doreste ca in sezonul urmator sa joace la fel de bine cum a facut-o in primul sau an la Besiktas. "Voi face tot ce imi va sta in putinta pentru a castiga campionatul", a adaugat fotbalistul.

Transfer - Marinescu amana raspunsul

Desi era dat ca sigur transferul sau la Universitatea Craiova, Lucian Marinescu a amanat in ultimul moment luarea deciziei finale, rugandu-l pe antrenorul Mircea Rednic sa-i mai lase timp de gandire. "Puriul" asteapta cel mai tarziu maine un raspuns concret din partea fostului sau coechipier de la Rapid. Referitor la camerunezul Njock, care nu s-a mai prezentat la echipa, oficialii olteni si-au luat deja gandul de la el, insa i-au fixat pretul transferului la 200.000 de dolari. (Mario Morcov)

"U" Craiova - Oltenii au plecat in Austria

Lotul Universitatii Craiova a plecat ieri spre Austria, unde va efectua un cantonament pana la data de 17 iulie. Antrenorul Mircea Rednic a deplasat un lot format din 21 de jucatori, oltenii luandu-si de acasa foarte multe baxuri cu apa plata. De remarcat ca tehnicianul nu a mers alaturi de echipa, preferand sa parcurga drumul pana la Salzburg cu BMW-ul propriu. In Austria este asteptat si Pierre, plus alti trei fotbalisti belgieni care vor da probe. (Mario Morcov)

FCM Bacau - Prunea, spre FC Brasov

Portarul echipei FCM Bacau, Florin Prunea, a parasit echipa dupa o discutie cu presedintele clubului, Gheorghe Chivorchian, precum si cu presedintele de onoare, Dumitru Sechelariu. Partile au ajuns la un acord si jucatorul si-a reziliat contractul pe cale amiabila. Din cate se pare, Prunea ar putea ajunge la FC Brasov, fiind dorit de Ionut Lupescu, fostul tehnician al Bacaului.

AS Roma - Chivu nu pleaca in pregatire

Medicii clubului AS Roma au decis ca fundasul Cristian Chivu, care a suferit o fractura a degetului mic de la piciorul drept, sa nu faca deplasarea in Austria, unde gruparea italiana va efectua un stagiu de pregatire in perioada 15-23 iulie. Romanul, care s-a accidentat in urma cu doua saptamani, va sta cu piciorul in ghips pana pe 23 iulie, dar va putea fi apt pentru inceputul campionatului. Dupa ce va da ghipsul jos, Chivu va fi supus unui program intensiv de recuperare.

×
Subiecte în articol: sport