x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sportul / Multescu, instalat

Sportul / Multescu, instalat

18 Ian 2006   •   00:00
Sportul / Multescu, instalat

Locul lasat liber de Dan Petrescu, plecat la Wisla Cracovia, a fost ocupat de Gheorghe Multescu (foto). Acesta revine la carma formatiei din Regie dupa un an. Multescu a fost instalat ieri, oficial, in functia de antrenor al Sportului Studentesc, semnand si un contract valabil pana la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pe inca doi ani. "La Sportul a devenit o regula ca antrenorii sa conduca de doua ori aceasta echipa, asa cum au facut Gabi Balint si Dan Petrescu", a declarat patronul Vasile Siman.

El a precizat ca Multescu nu are un obiectiv anume. "Obiectivul e ca fiecare meci sa-l abordam la victorie. Dar recunosc ca e o provocare accederea in Cupa UEFA", a declarat noul tehnician al Sportului, Gigi Multescu. El va fi ajutat de secunzii Cezar Zamfir si Costel Pana, antrenor cu portarii va fi Gheorghe Niculescu, iar preparator fizic - turcul Yukceel Yesilova.

BATAIE PE MAZILU
Patronul Siman a dezvaluit ca pentru atacantul Mazilu exista mai multe oferte. "Exista interes pentru Mazilu din partea a doua cluburi, Poli Timisoara si Rapid. Dar sunt doar discutii, n-au fost oferte. Unii sunt mai directi, altii sunt mereu in tatonari. Nu pot sa zic ca unii sunt in avantaj. Nu putem sa propunem noi altor cluburi jucatorii. Majoritatea stiu adresa noastra, stiu numerele de telefon, deci cine doreste fotbalisti de la Sportul poate sa sune. La Sportul orice se discuta", a explicat patronul gruparii din Regie.

×
Subiecte în articol: sport