x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Belu şi Bitang pleacă în străinătate? Cei doi au anunţat că renunţă la lotul României!

Belu şi Bitang pleacă în străinătate? Cei doi au anunţat că renunţă la lotul României!

08 Aug 2012   •   06:55
Belu şi Bitang pleacă în străinătate? Cei doi au anunţat că renunţă la lotul României!

UPDATE 15:21 - Tehncienii lotului feminin de gimnastica Octavian Bellu si Mariana Bitang au declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca isi incheie contractul cu FRG dupa Jocurile Olimpice de la Londra, dar au precizat ca nu au decis deocamdata ce vor face in viitor.

"Nu am declarat ca imi dau demisia, ca plec in strainatate. Nu stiu de unde au iesit toate aceste lucruri. Nimeni nu a iesit public sa spuna: 'gata, plecam de la lot, gata ne dam demisia si abandonam totul'. Ca sa faci un proiect trebuie sa cunosti optinuea copilului, a sportivului, daca mai continua sau nu. Nu am discutat ce vom face aici sau inainte de JO. Toata lumea are nevoie in primul rand de odihna, atat fizica, cat si psihica, pentru a lua decizii. Nu suntem genul de omaneni care sa luam decizii la cald sau la presiune", a spus Bitang.

"Cred ca toata aceasta tevatura a plecat de la faptul ca intelegerea cu federatia a romana de gimnastica a fost pana la Jocurile Olimpice. Contractul expira la finalul acestei luni. Ce se va intampla dupa intoarcerea acasa, ce strategie va gandi federatia pentru urmatoarea etapa... O strategie poate sa cuprinda persoane sau sa nu le mai cuprinda... Cea mai mare ingrijorare trebuie sa o avem nu la colectivul tehnic, ci la colectivul de gimnaste. Sa lasam lucrurile sa se desfasoare normal. Acasa avem tot timpul sa discuta despre proiectul respectiv. Ne linistim la creier si dupa aia decidem ce vom face", a afirmat, la randu sau, Bellu, citat de Mediafax.

Cei doi antrenori au spus aseara ca renunta la lotul olimpic al Romaniei, nu la antrenorat. "Contractul meu s-a incheiat. Nu mai dau declaratii, sint un freelancer", a spus Octavian Belu pentru Gazeta.

Articolul integral pe GSP.RO.

×